2024 Megane 4 1.3 TCe Icon vs 2023 Accord 1.5 VTEC Executive

Bu sınıfta başka Passat var ancak bu kadar modellisi büyük ihtimalle çıkmaz. Ayrıca Superb konfor ve genişlik açısısından Passat'tan iyiyken Passat yol tutuşunda daha iyi.
Hocam şimdi benim için arabanın az yakması lazim. Passat'ta buna ve bütçeme uygun bir model var mı ?

1.5 TSI sıkıştırılmazsa ekonomik ancak yakıtı bu şekilde düşünüyorsanız D segmenti araç önermiyorum çünkü D segmenti araçların masrafı az olmaz.
Hocam şimdi açık konuşayım SuperB istemememin sebebi hem sevmediğim bir tanıdıkta olması hemde Skoda'ya ısınamamam. Ama derseniz ki SuperB bü bütçedeki en iyi seçenek düşünürüm. İllaki D segmente binmeme de gerek yok. 1.3 Tce Megane de gayet yeterli gibi benim için. Benim yakıttan kastım hani 7-8'ler tamam da 10'lara kadar çıkmasın.

Performanslı kullanımda 10'un üstünü de çok rahat görüyor tabii. Ancak dediğim gibi sakin kullanımda 10'ları görmezsiniz.

Sizin için yakıt önemli ise bu saydığımız modeller, sizi üzebilir. TCe az yakmıyor çünkü. Sakin kullanımda 7-8 litreyi görür oda. Ama yoğun trafik ve sıkıştırarak kullanımda 9-10 litreyi oda bulur. Komşum 11 litreyi gördüğü için 32 bin km'de sattı 1.3 TCe aracını. Ford Focus dizel aldı, yakıtından çok daha memnun. 1.5 Dci Megane almanız daha mantıklı olur yakıt önceliği var ise. TSI motor sakin kullanılmaz ise oda yakıyor.

3-4 tane de model ben önereyim alternatif olması açısından. Özellikle Hybrid araçların yakıtları gayet iyi. Cross Yaris çok iyi yakıyor.

Hocam Toyota Corolla Cross 2024 Flame 10.000Km'de sizce bu nasıldır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…