Hocam 2022 Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDI
Bu araç nasıldır ? Bir sorunu var mıdır ?

Hocam güzel araçtır. Özellikle hidropnömatik süspansiyonları aşırı konforludur. Ama bu aracın üstünde ki aynı motora sahibim. Kam mili problemi var 2023 model öncesinde, mümkünse 2023 ve üstü almanı tavsiye ederim. Bende eksantrik zinciri değişecek, parça bekliyorum aracım için. Bu durumları yaşamamak adına 2023 model altını tavsiye etmem sana. Şanzımanları sorunsuz zaten.

Hocam güzel araçtır. Özellikle hidropnömatik süspansiyonları aşırı konforludur. Ama bu aracın üstünde ki aynı motora sahibim. Kam mili problemi var 2023 model öncesinde, mümkünse 2023 ve üstü almanı tavsiye ederim. Bende eksantrik zinciri değişecek, parça bekliyorum aracım için. Bu durumları yaşamamak adına 2023 model altını tavsiye etmem sana. Şanzımanları sorunsuz zaten.
2024 Shine Bold 40.000 KM 1.95m diyor.

Ya hocam çok rahatsız ediyorum ama bende arabalardan anlamam yeni araştirmaya başliyorum 3008 ve C5 Aircross farklari nelerdir ?

Kardeş araçlardır. Ufak tefek şeyler hariç, aralarında fark yok. Motor, şanzıman, kullanılan parçalar bile birebir aynı. 3008 biraz daha sportif tatlar verir. Aircross kesinlikle daha konforludur. Yazılımları bile aynı, renkleri farklı sadece.

Kardeş araçlardır. Ufak tefek şeyler hariç, aralarında fark yok. Motor, şanzıman, kullanılan parçalar bile birebir aynı. 3008 biraz daha sportif tatlar verir. Aircross kesinlikle daha konforludur. Yazılımları bile aynı, renkleri farklı sadece.
Hocam 3008 çok sorun çıkaran bir araba mı ? Peugeota karşı bir ön yargı var.

Kronik sorunsuz bir araba neredeyse piyasada yok gibi. Toyota'da bile direksiyon kutusu ve yatak sarma sorunları vardı bir ara. Temiz kullanılırsa, bakımlı olursa başınızı ağrıtmaz.

3008 Hybrid'lere çok sorun gördümde 1.5 BlueHDi galiba bayağı iyi bir motor C5 AirCross'da 3008'de övülüyor.