Evet Apple ve Sony’den sonra en iyi telefonu Samsung yapıyor.Bence Android telefonlarda Samsung en iyisini yapıyor. Benim Redmi'de hep bug var, Samsung stabil çalışıyor. Bayram şekeri![]()
Detaylar
Kim cevapladı?iPhone’daki Dynamic Island aslında Huawei’ye aitApple çakması arayüz dizaynı ve cihaz tasarımlarıyla güzelim markayı taklitten öteye taşıyamadılar. Dock, hatta kontrol merkezi, ikonlar bile iPhone taklidi. Huawei çok yanlış strateji izledi.
Ama huawei çıkardığında işlevsel değildi.
Sonuçta Huawei’nin teknolojisi ancak bunu bir markanın alıp geliştirmesi güzel. Daha işlevsel hale gelmeye devam ediyor.
Elma ısıran
Üstün
Peki ya ikonlar? Kamera, telefon, ayarlar, mesajlar ikonları ne öyle?
Peki widget’lar?
Kontrol merkezini söylemiyorum bile.
Türkiye, BBK Group'un çok da umurunda değil çünkü. Yoksa yazılım alanında eskiye nazaran epey geliştiler. Ürünleri de ucuz, çok talep görmesi normal. Fiyatlandırma anlamında da Çin'e ayrı bir kıyak geçiyorlar doğal olarak.Vivo’nun telefon pazarında bu kadar yeri var mıydı ya? Vivo telefon görmüyorum hiç. Görüyorum ama az yani.
Huawei şunlar yüzünden beni savunmasız bırakıyorPeki ya ikonlar? Kamera, telefon, ayarlar, mesajlar ikonları ne öyle?
Peki widget’lar?
Kontrol merkezini söylemiyorum bile.
Eki Görüntüle 36568
Eki Görüntüle 36569
- Makaleler
- 1
Sonny tarih oldu hocam.Evet Apple ve Sony’den sonra en iyi telefonu Samsung yapıyor.
Maalesef…