Warband'da 1100 saati olan bir arkadaş olarak yazıyorum tek oyunculu modunda bilgisayarınız kötü olması veya modları oynamanız haricinde bu oyun bu yılda oynanmaz. Bannerlord hikaye anlamında her türlü Warband'dan daha üstün. Bannerlord'dan sonra Warband tek oyunculusuna giremedim ama hala Warband çok oyunculu oynuyorum orası bambaşka.

Warband için kurşun atar kurşun yerim. Oyun bi' yerden sonra kanser kuşatma savaşlarına dönse de oyunun evreni çok iyi.

Warband'da 1100 saati olan bir arkadaş olarak yazıyorum tek oyunculu modunda bilgisayarınız kötü olması veya modları oynamanız haricinde bu oyun bu yılda oynanmaz. Bannerlord hikaye anlamında her türlü Warband'dan daha üstün. Bannerlord'dan sonra Warband tek oyunculusuna giremedim ama hala Warband çok oyunculu oynuyorum orası bambaşka.
Hocam fiyat olarak aşırı uygun bence hala şans verilebilir.

Bannerlord hikaye anlamında her türlü Warband'dan daha üstün. Bannerlord'dan sonra Warband tek oyunculusuna giremedim
Bir tarafta 2020'de çıkmış ve feedback alınabilmiş bir oyun var, bir tarafta yarım yamalak bütçe ile geliştirilmiş Warband var. Bannerlord'dan sonra Warband'in kötü gelmesi normal değil mi?

Bir tarafta 2020'de çıkmış ve feedback alınabilmiş bir oyun var, bir tarafta yarım yamalak bütçe ile geliştirilmiş Warband var. Bannerlord'dan sonra Warband'in kötü gelmesi normal değil mi?

Evet normal olan bu zaten ama daha iyisi varken niye daha kötüsünü oynayalım? Verdiği hissiyat zaten aynı sadece Warband'ın karakterleri daha iyi yazılmış bana göre çoğu kralı yoldaşı hatırlarım ama Bannerlord'da kralların adını bile hiç hatırlamıyorum.