Detaylar
Kim cevapladı?Ken Carson
Uzman
12 bile 1-2 sene daha götürür güncellik olarak. Uygulama desteğini de katarsan 3-4 seneye çıkar. 13'ün daha da uzun olur.13 alacağım bu gidişle. 13 e okeyim zaten ama 2 3 sene götürür mü beni sıfır alsam.
freudhakliydi
Uzman
Evet rahat bir şekilde götürür.13 alacağım bu gidişle. 13 e okeyim zaten ama 2 3 sene götürür mü beni sıfır alsam.
Bütçede sorun yoksa 16 alınabilir dediğim gibi aralık - ocaktan sonra zam yiyebilir.
İleriki yıllarda da üst modele geçmek istediğinde cebinden toplu para çıkartmadan geçersin.
Tek sıkıntım şarj. 13 alcam oyun oynamıyorum şarjı 1 gün götürür beni umarım sıfır alıcam çünkü.Evet rahat bir şekilde götürür.
Bütçede sorun yoksa 16 alınabilir dediğim gibi aralık - ocaktan sonra zam yiyebilir.
İleriki yıllarda da üst modele geçmek istediğinde cebinden toplu para çıkartmadan geçersin.
freudhakliydi
Uzman
İOS 16.6 ile çok rahat götürür. Güncelleme yapma cihaza.Tek sıkıntım şarj. 13 alcam oyun oynamıyorum şarjı 1 gün götürür beni umarım sıfır alıcam çünkü.
Güncelleme yaparım yaa :/İOS 16.6 ile çok rahat götürür. Güncelleme yapma cihaza.
Ken Carson
Uzman
Neden 16.6?İOS 16.6 ile çok rahat götürür. Güncelleme yapma cihaza.
freudhakliydi
Uzman
Cihazın geldiği sürüm o ve İOS 17 ile arasında 1 saat fark var şarj olarak İOS 18 çok daha ağır bir işletim sistemi o sürüm o cihazı çok daha fazla yoracaktır.
12 Pro veya Pro Max al.
Yeni konular
-
-
-
6.000 TL bütçeye 27" FHD monitör önerisi
- heart like a grave
-
-
-
-