6S Plus'um vardı akıcı rahat izliyordum Instagram'dan video ancak 15 dakikaya kalmadan ısınıp kasıyordu bataryası ölüydü şarjda kullanıyordum mecbur aynı durumu yaşar mıyımki.
iPhone 6S ile iPhone 8 arasında çok fark var. Instagram'da ısınma sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca pil konusunda da aralarında farklar var ancak eğer pil konusunda bir sorun yaşarsanız güçlendirilmiş batarya taktırırsınız.
Onu zaten Samsung S3 mini kaldırır, sorun yok. Belki internetsiz oyun yüklersiniz internetiniz olmadığında oynarsınız sorun olmaz. Ağır PUBG gibi oyunları oynamayın ısınır bayağı.
Evet maalesef ısınıyor biraz yazın köyde sıkıntı çıkarmazsa iyidir 6S Plus Spotify açıkken sıcak hatası verip kapanıyordu bununla beraber batarya çok çabuk yıpranıyor.
iPhone 6S ile iPhone 8 arasında çok fark var. Instagram'da ısınma sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca pil konusunda da aralarında farklar var ancak eğer pil konusunda bir sorun yaşarsanız güçlendirilmiş batarya taktırırsınız.
Evet maalesef ısınıyor biraz yazın köyde sıkıntı çıkarmazsa iyidir 6S Plus Spotify açıkken sıcak hatası verip kapanıyordu bununla beraber batarya çok çabuk yıpranıyor.
Almıyor diye biliyorum 64 GB yeter galiba fotoğraf çekinmiyorum pek.
Ben de iPhone 6 vardı. Geçen seneye kadar işimi gördü. 16 GB hafızaya sahipti. Ona rağmen uzun kullandım. Instagram ve Netflix için yeterli gibime geliyor. Ama dizi izlemelik telefon acil değilse tablette düşünebilirsiniz.