Ben de iPhone 6 vardı. Geçen seneye kadar işimi gördü. 16 GB hafızaya sahipti. Ona rağmen uzun kullandım. Instagram ve Netflix için yeterli gibime geliyor. Ama dizi izlemelik telefon acil değilse tablette düşünebilirsiniz.

J7 Core var Instagram'da işimi görse Samsung Tab A9 falan alırdım bir de replitten kod yazmak için rahat oluyor :D

Kablosuz şarj var galiba mıknatıs ile yapışan Power bank oluyor mu bu telefona.

Kablosuz şarj var ancak mıknatıslı powerbank (MagSafe powerbank deniyor) için MagSafe destekli bir kılıf almanız lazım. iPhone 12 altında bu mıknatıs bulunmuyor telefonun içinde.

Kablosuz şarj var ancak mıknatıslı powerbank (MagSafe powerbank deniyor) için MagSafe destekli bir kılıf almanız lazım. iPhone 12 altında bu mıknatıs bulunmuyor telefonun içinde.

230TL sararma garantili kılıf çok pahalı oluyor Apple ürünleri şarj aleti bile sertifika olayından galiba.

Aralarında 2 yıl fark var. Bayağı yeniymiş A71.
iPhone 8 güzel cihaz ama yeterli olmaz, kamerası-yazılımı hoş ama yoğun kullanımda ekran süresi yeterli gelmez.
Muhtemelen vardır ama güncel versiyon bulabileceğini zannetmiyorum.
Bütçeyi az aşıyor çıkabileceğini sanmam pek.
Sarı sitede 3.000 - 4.000 arasında ilanlar vardı ama son karar senin.
Bende de dâhâ eski olan A70 var, bu modeli düşünürsen eksisiyle artısıyla eleştirimi yazarım.

iPhone 8 güzel cihaz ama yeterli olmaz, kamerası-yazılımı hoş ama yoğun kullanımda ekran süresi yeterli gelmez.

Muhtemelen vardır ama güncel versiyon bulabileceğini zannetmiyorum.

Sarı sitede 3.000 - 4.000 arasında ilanlar vardı ama son karar senin.
Bende de dâhâ eski olan A70 var, bu modeli düşünürsen eksisiyle artısıyla eleştirimi yazarım.

Ekran süresi konusunda biraz sıkıntı yaşarım ancak MagSafe Power bank ile kurtarır diye düşünüyorum cebe atılır galiba küçük bir şey ucuza bulduğum için almak istiyorum biraz da batarya Max 30dakika falan gider herhalde :D

Evet alınır. Temizinden sağlamından bulursanız bal gibi olur. Pil sağlığı düşük cihaz almamaya özen gösterin. iOS 16 var. Mevcut güncelleme almıyor ancak uygulama destekleri halen devam eder.

Evet alınır. Temizinden sağlamından bulursanız bal gibi olur. Pil sağlığı düşük cihaz almamaya özen gösterin. iOS 16 var. Mevcut güncelleme almıyor ancak uygulama destekleri halen devam eder.

Pil konusunda ölü sayılır maalesef fiyata bakarsak ucuz ama hiç açılmamış dıyor vidalardan anlaşılır diye düşünüyorum. Çabuk aşınıyormuş galiba.