6S Plus'um vardı akıcı rahat izliyordum Instagram'dan video ancak 15 dakikaya kalmadan ısınıp kasıyordu bataryası ölüydü şarjda kullanıyordum mecbur aynı durumu yaşar mıyımki.

iPhone 6S ile iPhone 8 arasında çok fark var. Instagram'da ısınma sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca pil konusunda da aralarında farklar var ancak eğer pil konusunda bir sorun yaşarsanız güçlendirilmiş batarya taktırırsınız.

Onu zaten Samsung S3 mini kaldırır, sorun yok. Belki internetsiz oyun yüklersiniz internetiniz olmadığında oynarsınız sorun olmaz. Ağır PUBG gibi oyunları oynamayın ısınır bayağı.

Evet maalesef ısınıyor biraz yazın köyde sıkıntı çıkarmazsa iyidir 6S Plus Spotify açıkken sıcak hatası verip kapanıyordu bununla beraber batarya çok çabuk yıpranıyor.

Güncelleme alıyor mu? Eğer almıyorsa bazen uygulamalardan atma sorunu veya güncelleme hataları verebiliyor. Bir de kaç GB?

Almıyor diye biliyorum 64 GB yeter galiba fotoğraf çekinmiyorum pek.

iPhone 6S ile iPhone 8 arasında çok fark var. Instagram'da ısınma sorunu yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ayrıca pil konusunda da aralarında farklar var ancak eğer pil konusunda bir sorun yaşarsanız güçlendirilmiş batarya taktırırsınız.

Evet Deji alacağım 6 çekirdekli işlemcisi galiba 6S Plus 2 çekirdekliydi Instagram'da %100 kullanıma uşlaşıyordu. Jailbreak ile baktım.

iOS 16'nın güvenlik ve uygulama güncellemelerini alıyor, uzun bir süre daha alacak.

Uygulamalar gitmesin yeter bana.

Kaç sene götürürki 2 sene götürse yeter diye düşünüyorum.

Evet maalesef ısınıyor biraz yazın köyde sıkıntı çıkarmazsa iyidir 6S Plus Spotify açıkken sıcak hatası verip kapanıyordu bununla beraber batarya çok çabuk yıpranıyor.

Ohohogo iPad 10 kullanıyorum 64 GB yeter de artıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_0286.webp
    IMG_0286.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 59
Evet Deji alacağım 6 çekirdekli işlemcisi galiba 6S Plus 2 çekirdekliydi Instagram'da %100 kullanıma uşlaşıyordu. Jailbreak ile baktım.

Uygulamalar gitmesin yeter bana.

Kaç sene götürürki 2 sene götürse yeter diye düşünüyorum.

2 senenin üzerinde de götürür. Deji iyi marka.

2 senenin üzerinde de götürür. Deji iyi marka.

Kablosuz şarj var galiba mıknatıs ile yapışan Power bank oluyor mu bu telefona.

Onların 64 GB çok pahalı değil mi? Nereden buluyorsunuz?

En düşük 64 GB var zaten batarya ölü arka cam kırık biraz yüzeysel adam düşükten koymuş denk geldi TR cihazı olduğunu görünce şaşırdım.

Ben de iPhone 6 vardı. Geçen seneye kadar işimi gördü. 16 GB hafızaya sahipti. Ona rağmen uzun kullandım. Instagram ve Netflix için yeterli gibime geliyor. Ama dizi izlemelik telefon acil değilse tablette düşünebilirsiniz.