DeadlyMania7 66
Bilgin
17.
Keşke açık liseye geçseydin. Üniversite planın yoksa.
18'e kadar bekle, sonra çalışırsın. Yüksek ihtimalle, yaşın küçük diye çalışmana karşılar.
Üzüldüm hocam. Umarım o paralar geri gelir.
18'e kadar bekle, sonra çalışırsın. Yüksek ihtimalle, yaşın küçük diye çalışmana karşılar.
Onlar karşı çıksa bile yapabilirsin. Zorla durduracak halleri yok ya. Neticede kötü bir şey yapmayacaksın. Bir uğraşla ilgilenecek, bir şeyler öğreneceksin. Ayrıca, bundan 15-20 sene önce 'BTC alacağım' desen çoğunluk ona da karşı çıkardı.Yok şimdi daha önceden bilgisayarcılarda çalıştım 2 3 sene onlar da çırak olarak görüp para vermiyorlar ama ben adamdan daha çok şey biliyorum. Adam Windows 11 kuramadığı makineyi iade verecekti TPM açıp ben kurdum. Sözce bilgisayarcı kendisi. Diyorum garsonluk yapayım. " o gelecekte yapmak istediğin meslekle alakasız onu herkes yapar" deyip kızmaya başlıyorlar.
Onlar karşı çıksa bile yapabilirsin. Zorla durduracak halleri yok ya. Neticede kötü bir şey yapmayacaksın. Bir uğraşla ilgilenecek, bir şeyler öğreneceksin. Ayrıca, bundan 15-20 sene önce 'BTC alacağım' desen çoğunluk ona da karşı çıkardı.
Allah kurtarsın, o zaman gerisine bir şey diyemeyeceğim.2016 da dedim zaten gerçekten ona da karşı çıktılar. Gerçekten zorla alıkoyabilirler. Yapacak potansiyelleri var.