Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 65
Bilgin
Eki Görüntüle 49469
Evet arkadaşlar 2024'ün %39'u bitti. Benim için iyiden kötüye gidiyor gibiyiz fikrimce siz nasıl bir yıl geçiriyorsunuz?
Günden güne mental sağlığımı daha çok kaybedip in**har düşüncesini daha çok arttırıyorum.%85 civarlarında aranızdan ayrılmış olurum yüksek ihtimal.
Neden hatırlattın ki şimdi?Eki Görüntüle 49469
Evet arkadaşlar 2024'ün %39'u bitti. Benim için iyiden kötüye gidiyor gibiyiz fikrimce siz nasıl bir yıl geçiriyorsunuz?
- Makaleler
- 1
Vallahi, arkadaş ortamım olsa hayatım güzel de bir sosyalleşmem lazım, sıkıldım bilgisayar illetinden.Eki Görüntüle 49469
@DeadlyMania7 %85'e kadar dayanabilirseniz devamını da getirirsin merak etmeyin. İyi bir maaş alıp haber de izlemezseniz sorunlarınızın çoğu geçecektir.
DeadlyMania7 65
Bilgin
@DeadlyMania7 %85'e kadar dayanabilirseniz devamını da getirirsin merak etmeyin. İyi bir maaş alıp haber de izlemezseniz sorunlarınızın çoğu geçecektir.
Ailem çalışmama izin vermiyor ya YKS'ye çalışacaksın yazdan itibaren diyorlar. Zaten izin verseler sorunlarımın %99'u çözülecek
Kaç yaşındasın?Ailem çalışmama izin vermiyor ya YKS'ye çalışacaksın yazdan itibaren diyorlar. Zaten izin verseler sorunlarımın %99'u çözülecek.
@DeadlyMania7 Zaman çabuk geçiyor merak etmeyin.