Şu an kullandığım telefon iPhone 7. Uygulama desteği yavaş yavaş bitmeye başlıyor ve çoğu uygulama artık kasmaya başlıyor. iPhone XS Max en son iOS 18 almış. En azından 3-4 yıl uygulama desteği alır diye düşünüyorum.
Kamera benim için problem değil. Pil sorun olmaz; her zaman yanımda powerbank, şarj kablosu vb. taşırım. Bu düşünceyi kendi seçimime göre yaptım. Önerinizi ve düşüncelerinizi söyleyin.
Favori iPhone tasarımım, X serisi. Çok severim, keşke canlansa falan ama maalesef. Eğer bütçeniz 26K'ya çıkıyorsa biraz daha yükseltip XS Max yerine 13 alın. Fanboy falan değilim ama iPhone kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. Eğer uzunca gitsin diyorsanız 13 alın bence. Eğer alamıyorsanız 12 alabilirsiniz ama pek de tatmin etmeyebilir.
Favori iPhone tasarımım, X serisi. Çok severim, keşke canlansa falan ama maalesef. Eğer bütçeniz 26K'ya çıkıyorsa biraz daha yükseltip XS Max yerine 13 alın. Fanboy falan değilim ama iPhone kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. Eğer uzunca gitsin diyorsanız 13 alın bence. Eğer alamıyorsanız 12 alabilirsiniz ama pek de tatmin etmeyebilir.