Alınmaz, bütçe nedir?Şu an kullandığım telefon iPhone 7. Uygulama desteği yavaş yavaş bitmeye başlıyor ve çoğu uygulama artık kasmaya başlıyor. iPhone XS Max en son iOS 18 almış. En azından 3-4 yıl uygulama desteği alır diye düşünüyorum.
Kamera benim için problem değil. Pil sorun olmaz; her zaman yanımda powerbank, şarj kablosu vb. taşırım. Bu düşünceyi kendi seçimime göre yaptım. Önerinizi ve düşüncelerinizi söyleyin.
Detaylar
Kim cevapladı?nomad.aka
Uzman
26 bin üstüne çıkamam.
Favori iPhone tasarımım, X serisi. Çok severim, keşke canlansa falan ama maalesef. Eğer bütçeniz 26K'ya çıkıyorsa biraz daha yükseltip XS Max yerine 13 alın. Fanboy falan değilim ama iPhone kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. Eğer uzunca gitsin diyorsanız 13 alın bence. Eğer alamıyorsanız 12 alabilirsiniz ama pek de tatmin etmeyebilir.
nomad.aka
Uzman
Hala bakıyorum, yıl sonuna yakın kararımı verip 11 Pro'ya da bütçeyi çok istemesem de çıkarıp daha üst modellere bakacağım.
Favori iPhone tasarımım, X serisi. Çok severim, keşke canlansa falan ama maalesef. Eğer bütçeniz 26K'ya çıkıyorsa biraz daha yükseltip XS Max yerine 13 alın. Fanboy falan değilim ama iPhone kullanmak daha çok hoşuma gidiyor. Eğer uzunca gitsin diyorsanız 13 alın bence. Eğer alamıyorsanız 12 alabilirsiniz ama pek de tatmin etmeyebilir.
26k fiyata hiç 13 model bulamadım hocam çoğu en az 30'dan başlıyor, bahsettikleriniz yurt dışı modeller ise onlarla uğraşmak istemiyorum.
İkinci el modellerde olması lazımdı.Hala bakıyorum, yıl sonuna yakın kararımı verip 11 Pro'ya da bütçeyi çok istemesem de çıkarıp daha üst modellere bakacağım.
26k fiyata hiç 13 model bulamadım hocam çoğu en az 30'dan başlıyor, bahsettikleriniz yurt dışı modeller ise onlarla uğraşmak istemiyorum.
nomad.aka
Uzman
İkinci el o fiyata 11 Pro görüyorum hocam.