Hestla

Çalışkan
Herkese selam öncelikle. Enis Kirazoğlu'nun son videosunda el konsollarını gördüm çok hoşuma gitti. Çocukken hep alıp oynamak isterdim fakat maddi imkanlar vs el vermemişti. Şimdi böyle arada nostalji yapıp bir PSP almak eski oyunlara kafa dağıtmalık girmek istiyorum fakat hiç tecbürem yok ne el konsolunda ne PlayStation oyunları vs tarafında. Sizce 2025 yılında 2.el PSP almak mantıklı mı yoksa onun yerine muadil cihazlar var mıdır? Teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Koleksiyon yapmıyorsan, bence o paraya sağlam bir kontrolcü alıp PC'de emülatör üzerinden oyunları oynayabilirsin. İlla ben o PSP hissini yaşamak istiyorum diyorsan, tabii ki alınabilir.

Herkese selam öncelikle. Enis Kirazoğlu'nun son videosunda el konsollarını gördüm çok hoşuma gitti. Çocukken hep alıp oynamak isterdim fakat maddi imkanlar vs el vermemişti. Şimdi böyle arada nostalji yapıp bir PSP almak eski oyunlara kafa dağıtmalık girmek istiyorum fakat hiç tecbürem yok ne el konsolunda ne PlayStation oyunları vs tarafında. Sizce 2025 yılında 2.el PSP almak mantıklı mı yoksa onun yerine muadil cihazlar var mıdır? Teşekkürler herkese.

Şu anki fiyatlara kesinlikle değmez. İki yılda inanılmaz fahiş noktaya gelmiş durumda fiyatlar ve bunu almak yerine yurt dışından vergisi -evet her vergisi dahil- el konsolu almak veya Raspberry Pi ile el konsolu yapmak daha mantıklı.

Piyasasını bilmiyorum ama olur neden olmasın. Çocukluğumda bol bol oynamış olmama rağmen hala arada canım çeker, açar oynarım.

PSP genelde emülasyon kapasitesi ve sahnesi ile anılır ve sevilir. Homebrew çoktur ve dil yetmez saymaya. 2025te kesinlikle alınır ve eğlenirsiniz de emin olun. Ben PSP-3001 sahibi birisi olarak almanızı öneririm. Hatta yazılımın yanında donanım olarak bile modlayabilirsiniz, anlayacağınız imkanlar sınırsız. Hemde çok ucuza. Alternatif olarak PS Vita var ama çok tuzlu, önermem.

Hocam PSP emülatörü aşırı sağlamdır bu kadar optimize bir emülatör varken tek amacın oyunlarını oynamaksa kesinlikle alınmaz, illa elimde bulunsun diyorsanda fiyatları çok saçma şu anda, uzun bir süre piyasayı takip edip öyle almanı öneririm.

PSP bir zamanlar çok meşhurdu. Hatta isim vermeyeyim, bayağı popüler olanda üst düzey yöneticiydim. PSP için özel filmler convert ederdim, hey gidi günler hey. Yani artık nostalji olarak alınabilir. Film convert edip izlemek, o zamanlar çok popülerdi. Zahmetli bir işti, özellikle de alt yazı senkronize etmek programlar ile. Ama aşırı para da verme, böyle güzel kutulu kondisyonlu olanlar alınabilir. Tabii makul fiyat çerçevesinde.

Bence ille el konsolu istiyorsanız R36S alın. Bence dünyanın en iyi retro el konsolu. Aynı zamanda dropshippingcilerin vazgeçilmezi olan bir ürün. Youtube'a "Pocket Console" yazınca çıkan shorts videolarındaki konsol R36S yani. Gerçekten süper bir ürün. Herkese de tavsiye ederim.

Bence ille el konsolu istiyorsanız R36S alın. Bence dünyanın en iyi retro el konsolu. Aynı zamanda dropshippingcilerin vazgeçilmezi olan bir ürün. Youtube'a "Pocket Console" yazınca çıkan shorts videolarındaki konsol R36S yani. Gerçekten süper bir ürün. Herkese de tavsiye ederim.
Super Mario ve Pokemon icin guzel ama God of War falan acmiyor o kotu.