Türkiye'de alınabilir çünkü muadil cihazları yurt dışından getiremiyorsunuz. Tabii genel bağlamda emulator cihazlarının bu kadar kuvvetlendiği dönemde alınmasının bir manasını da görmediğimi söylemem lazım. €30'ya aldığım trimui Smart Pro cihazım ile dahi(amacım olmadığı halde) God of War dışında çoğu PSP oyununu rahatlıkla oynuyorum.

Ayrica 1.000 - 1.500 TL farkla kutulu versiyonlari mevcut. Bana bir kutu icin o kadar para vermek mantikli gelmedi.

Türkiye'de alınabilir çünkü muadil cihazları yurt dışından getiremiyorsunuz. Tabii genel bağlamda emulator cihazlarının bu kadar kuvvetlendiği dönemde alınmasının bir manasını da görmediğimi söylemem lazım. €30'ya aldığım trimui Smart Pro cihazım ile dahi(amacım olmadığı halde) God of War dışında çoğu PSP oyununu rahatlıkla oynuyorum.
Trimui'yi dusundum fakat ikinci el ilanlarda bile 4.000'den asagi bulamadim. Ortalama fiyatlari 4.000- 5.000 arasi. Retro handheld'ler mantikli olsada overpriced bizim ulkemizde. O yuzden PSP dusundum (yine). PSP icin butce 2.500 - 3.500 TL arasi. Bu fiyata Anbernic'in RG35XX'i ve Miyoo Mini Plus disinda hicbir sey yok neredeyse. PSP acamaz bu cihazlar. O yuzden dedigim gibi PSP'ye yoneldim.

Sizce yilbasi hediyesi olarak PSP alınır mı? Alinirsa en fazla ne kadar vermeli birisi? Dusuncelerinizi paylasabilirsiniz.

2026'da PSP hediye olarak alınabilir, özellikle nostalji ve retro oyun sevenler için. Fiyatı ikinci elde genellikle 1500–3500 TL arası, çok temiz setler 4.000 TL civarı olabilir.

Kesinlikle alinir bal gibi alinir. Homebrew ile eski yeni fark etmez cogu sey, emulatorler ile neredeyse her sey (DOS emulatoru bile var!) oynanabilir.

Kendi oyunlari? "retro" denemeyecek saheserler var orada. Eski, yeni muhabbeti degil, bir oyun zamansizdir. Sony'nin kendi oyunlari zaten mukemmel, 3rd Party Japon oyunlari da muntazamdir, bakiniz.

Alinir, bal gibi alinir. Fiyat olarak ise o konuya girersek cikamayiz. Temiz, guzel bir cihazi bulabildiginiz en ucuz meblaga alin.

Kesinlikle alinir bal gibi alinir. Homebrew ile eski yeni fark etmez cogu sey, emulatorler ile neredeyse her sey (DOS emulatoru bile var!) oynanabilir.

Kendi oyunlari? "retro" denemeyecek saheserler var orada. Eski, yeni muhabbeti degil, bir oyun zamansizdir. Sony'nin kendi oyunlari zaten mukemmel, 3rd Party Japon oyunlari da muntazamdir, bakiniz.

Alinir, bal gibi alinir. Fiyat olarak ise o konuya girersek cikamayiz. Temiz, guzel bir cihazi bulabildiginiz en ucuz meblaga alin.
Tesekkur ederim detayli yorumun icin.

PSP şu durumda gayet mantıklı en azından orijinal donanımla oynuyorsun. Anbernic ve trimui tarzı cihazlar gereksiz overprice şu an. Gerçi PSP de şu an aşırı kazık, zorlasan yani 3-3.5 üstüne çıkma o da 3000 serisi temiz cihaz ise anca.