Hangi linux distrosunu önerirsiniz hocam?Linux kurun, Windows XP'nin devri biteli yıllar oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Ne alaka?
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası XP ile cihaz yağ gibi akıyor ofis programlarını yükledim iyi çalışıyor şimdilik. İnternete bağlamadım henüz.Ne alaka?Fare hareketinde bile mavi ekran hatası veriyordu.
Aynen, öyledir, doğru, haklısın. Harika tespit.Ne alaka?Fare hareketinde bile mavi ekran hatası veriyordu.
Sana da aferim.Aynen, öyledir, doğru, haklısın. Harika tespit. Eki Görüntüle 136305
SP3 ile çoğu sorun düzeltildi, ayrıca XP'yi bence güzel yapan şey altyapısı değildir, kullandığı masaüstü ortamıdır.
XP kötüydü diyenler, nostaljik duygularla bakmayın diyenler, en az onun kadar çağ dışı, çöp olan Windows 10'a nostaljik duygularla yaklaşıp, babaları gibi savunuyor. Fıkra bitti, saygılar.
Niye zorunuza gidiyor oğlum, alt tarafı işletim sistemi hakkında yorum yaptım. Size mi bir şey dedimXP kötüydü diyenler, nostaljik duygularla bakmayın diyenler, en az onun kadar çağ dışı, çöp olan Windows 10'a nostaljik duygularla yaklaşıp, babaları gibi savunuyor. Fıkra bitti, saygılar.