Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Windows 10'a bağımlı diye Windows 11'e laf edenler harici herkesi Windows 11'e bekleriz. Ve evet dostlar 11 daha iyi.
- Makaleler
- 7
2025'de desteğin kesilmesi tak diye sisteme olan desteğin kesilmesi anlamına gelmiyor. Tahminen en az 2027-2028'e kadar tüm programlar ve oyunlar Windows 10 destekler.
Destek sonunda kesildiği zaman da zaten Windows 11 doğru düzgün bir hal alır. Mesela sistemi modifiye ediyorum. Bu modifiyeler Windows 11'e yapılabilecek duruma gelmiş olur o zaman.
Linux kullanamam çünkü VALORANT gibi oyunları oynuyorum Linux desteği olmayan veya Proton'da düzgün çalışmayan bir sürü oyun oynuyorum. Ayrıca benim iş akışım için Linux'da beğendiğim Desktop Environment'lar çok yavaş kalıyor. Windows daha stabil geliyor.
LTSC yalnızca eskimekte olan aygıtlar için. Benim aygıtım ise çok iyi. i9 12900K. LTSC doğru bir karar olmaz.
Destek sonunda kesildiği zaman da zaten Windows 11 doğru düzgün bir hal alır. Mesela sistemi modifiye ediyorum. Bu modifiyeler Windows 11'e yapılabilecek duruma gelmiş olur o zaman.
Linux kullanamam çünkü VALORANT gibi oyunları oynuyorum Linux desteği olmayan veya Proton'da düzgün çalışmayan bir sürü oyun oynuyorum. Ayrıca benim iş akışım için Linux'da beğendiğim Desktop Environment'lar çok yavaş kalıyor. Windows daha stabil geliyor.
LTSC yalnızca eskimekte olan aygıtlar için. Benim aygıtım ise çok iyi. i9 12900K. LTSC doğru bir karar olmaz.
- Makaleler
- 7
Windows 10'a bağımlı diye Windows 11'e laf edenler harici herkesi Windows 11'e bekleriz. Ve evet dostlar 11 daha iyi.
3 satırlı taskbar yapılamıyor henüz. Win 10'da yaptığım tüm ince ayarlar 11'e gelirse ben de gelirim.
Hiç buna ihtiyaç duymadım çünkü şu barda az uygulama olmasına takıntılıyım.
Evet Linux'a geçeceğiz maalesef.Linux'a mı geçeceksiniz yoksa LTSC kanalında mı kalacaksınız? Seçenek olarak saymadığım Windows 11'e zorla da olsa geçmekte var.
- Makaleler
- 7
Ben de power user olduğum için hepsine ihtiyacım var. Mesleğim de programlama.Hiç buna ihtiyaç duymadım çünkü şu barda az uygulama olmasına takıntılıyım.
Hatta bu azaltılmış hali. Bir de bu var:
Zaten 3 satırlı bar iğrenç bir görüntü veriyor. Neye göre kime göre deme lütfenEki Görüntüle 51225
3 satırlı taskbar yapılamıyor henüz. Win 10'da yaptığım tüm ince ayarlar 11'e gelirse ben de gelirim.
Ben de Power user olduğum için hepsine ihtiyacım var. Mesleğim de programlama.
Eki Görüntüle 51226
İyi de bu ayarların hepsini Albert yapıyor yani. Sen fazla kasmışsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
Ben de Power user olduğum için hepsine ihtiyacım var. Mesleğim de programlama.
Eki Görüntüle 51226
Bunları sen nereden ekledin böyle? Bazıları benim işime geliyor buradan. Onları eklerim.