Retroid ile Steam Deck'de ne alaka ona bakılırsa yani sonuç olarak 2 cihaz da Android kullanıyor. Hibrit sistemli olan cihazlar gibi olsa anlarım lakin bu durumda avantajı fazla kalmıyor hatta aynı fiyata alınan tablette X86 emülasyonu da fark atacağını varsayarsak tablet bu konuda daha avantajlı. Yani farklı oyunlar tezi de çürüyor.

Emülasyon ise Apple ürünlerini önermem. Snapdragon her konu da daha avantajlı üstelik fiyatlandırma da oldukça uygun ki emülasyon seçeneklerin de de yine fark atıyor. Nubia tablete açıkçası e-waste demem şu an alternatif fiyatlarda ki cihazların işlemcileri çok da iyi diyemeyiz nubia bu konuda oldukça iyi bir işlemciyle geliyor. Dediğim gibi Apple çipleri çoğu durumda şahane lakin iş emülasyona gelince Snapdragon'u geçecek firma olmayabilir.
Nubia kotu demek istemedim. iPad varken kotu. Ancak SD cipset avantaji var bu yuzden mantikli.

Nubia kotu demek istemedim. iPad varken kotu. Ancak SD cipset avantaji var bu yuzden mantikli.

Yani IPad'le yapabileceklerin kısıtlı geliyor bana mesela gündelik, ders veya iş için bence oldukça avantajlı lakin oyun kısmına gelirsek nubia biraz daha POCO cihazlar gibi kalıyor ekran yine özellik bakımından iyi de LCD falan hani he tabii RP5'e göre falan her türlü daha iyi orası ayrı ama bu durum tamamen fiyatlandırmadan kaynaklı.