seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Çözümler 11 Beğeniler 3.341 Bugün 15:08 #1 20'lik dişim çıkıyor sanırım, ucu çıkmış durumda. Oradan yemek yiyince acıyor. Süreç nasıl, alındıktan sonra ne kadar sürede eski haline geliyor?
20'lik dişim çıkıyor sanırım, ucu çıkmış durumda. Oradan yemek yiyince acıyor. Süreç nasıl, alındıktan sonra ne kadar sürede eski haline geliyor?
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 9.016 Makaleler 13 Çözümler 182 Beğeniler 17.518 Yer Çorum Bugün 15:17 #2 Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar. Gidip bir göster önce, bakmaları lazım.
Ben 2 kez aldırdım; birisi direkt açıktaydı, direkt normal çekim yapıp aldılar. Diğeri ise gömülüydü, bölgeyi kesip o şekilde ameliyatla aldılar. Gidip bir göster önce, bakmaları lazım.
Daffy Duck Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.018 Çözümler 16 Beğeniler 1.295 Yer İstanbul Bugün 15:27 #3 Gömülüyse diş etini yarıp çekiyorlar ardından dikiyorlar tekrar. Benim de yirmiliğim çıktı çıkacak iyi ki düz çıkıyor belki de çektirmeme gerek kalmaz.
Gömülüyse diş etini yarıp çekiyorlar ardından dikiyorlar tekrar. Benim de yirmiliğim çıktı çıkacak iyi ki düz çıkıyor belki de çektirmeme gerek kalmaz.