Steam fahiş fiyatlı, güzel indirim veya key olmadığı sürece tek bir oyuna dolarlar vermek istemiyorum.

Oyuna dolarlar vermiyorsun, sadece sana fiyatı dolar bazlı olarak sunuyorlar, sen TL olarak ödüyorsun. Ki haklılar. Sadece Steam değil şu anda bazı ev sahipleri bile evlerini dolar, euro ve altınla kiraya vermeye başladılar. Neredeyse insanların tamamı borclarını altın, euro, dolarla veriyorlar. Fiyatların fahiş olduklarını düşünmüyorum. 6 7 birim ortalama, en büyük oyun ortalama 40 birim. Yine de senin kararın ama birini sorumlu tutacaksan devlet başındakileri tutabilirsin.

Oyuna dolarlar vermiyorsun, sadece sana fiyatı dolar bazlı olarak sunuyorlar, sen TL olarak ödüyorsun. Ki haklılar. Sadece Steam değil şu anda bazı ev sahipleri bile evlerini dolar, euro ve altınla kiraya vermeye başladılar. Neredeyse insanların tamamı borclarını altın, euro, dolarla veriyorlar. Fiyatların fahiş olduklarını düşünmüyorum. 6 7 birim ortalama, en büyük oyun ortalama 40 birim. Yine de senin kararın ama birini sorumlu tutacaksan devlet başındakileri tutabilirsin.
Ben fahiş olduğunu düşünüyorum, 6-7 birimle gördüğün üzere 10 üzeri oyun alabiliyorum Epic'ten. Gündelik hayattan bağımsız bir durum, eğer 5 TL'ye saatlerimi geçirip eğleneceğim bir oyun alabileceksem onun da hesabını yaparım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-28 200148.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-28 200148.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran görüntüsü 2024-10-28 200202.webp
    Ekran görüntüsü 2024-10-28 200202.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 50