Birazcık abartı biliyorum RAM yükseltme sorunu var ama bütçeye göre en tepe model bu.
Bir de bu var hocam Casper yerine buna da bakabilirsiniz Casper'a pek güvenmiyorum.

AMD'ler pil verimliliği konusunda daha iyi h serisi işlemciler pili içiyor AMD alsak daha iyi sanki hocamıza ama AMD işlemci sınıflarını bilmiyorum güç konusunda 7. nesil bir AMD iyi olabilir dediğiniz gibi.

Birazcık abartı biliyorum RAM yükseltme sorunu var ama bütçeye göre en tepe model bu.
Bir de bu var hocam Casper yerine buna da bakabilirsiniz Casper'a pek güvenmiyorum.

AMD'ler pil verimliliği konusunda daha iyi h serisi işlemciler pili içiyor AMD alsak daha iyi sanki hocamıza ama AMD işlemci sınıflarını bilmiyorum güç konusunda 7. nesil bir AMD iyi olabilir dediğiniz gibi.

Bunda bir sorun yoksa gönlüm bundan yana hem alan kişi fazla hem de HP olduğu için destek kısmı daha iyidir. Buna ne dersiniz dostlarım? Isınma sorunu falan olmaz herhalde adam epi topu video izleyip ödev hazırlayacak.

Bunda bir sorun yoksa gönlüm bundan yana hem alan kişi fazla hem de HP olduğu için destek kısmı daha iyidir. Buna ne dersiniz dostlarım? Isınma sorunu falan olmaz herhalde adam epi topu video izleyip ödev hazırlayacak.

Bence güzel fiyat performans olarak işlemcisi falan da fena değil 17'ye güzel laptop.H serisi işlemciler pili fazla emiyor. AMD'ler pil konusunda daha avantajlı.

Gerçi malzeme kalitesi kötü diyorlar bende beğenemedim. 12450H'lı Lenovo laptopu önereyim. Malzeme kalitesi daha iyi ayrıca 16 inç. Hem 1 TB depolama hem de 1920 1200 piksel IPS paneli var. Bence beğenecektir. Başka bir öneri sunacak veya bu seçimim hakkında yorum yapacak varsa açığım.

Lenovo işlemci olarak daha güçlü ama diğer ikisi daha verimli pil konusunda işlemci olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mr.Patrick Jane hayırdır sorun ne kardeşim? Beğenme attık diye haha atar olmuşsun.

Lenovo işlemci olarak daha güçlü ama diğer ikisi daha verimli pil konusunda işlemci olarak.

Malzeme kalitesi olarak Lenovo daha iyi ya. Şimdi HP öneririm ama dandik malzeme olduğu için adam dışarıdan bakınca keşke almasaydım der. Elini koyduğunda hissettiği önemli. Sonuçta 12. nesil Intel gayet güçlü. IPS ekranlı, 16 inç boyutunda, 1 TB depolamaya sahip, 16 RAM. Tipi de iyi. Bence hocam sevecektir. Dostum yardımın için gerçekten çok teşekkür ederim.

Siz de çok sağ olun hocam, iyi ki varsınız.

Casper kullandım arızasından başımı alamadım. Hocama böyle riskli bir cihazı aldıramam. Ayrıca Amazon 3D Secure sorunu yüzünden alışveriş yaptırmıyor. Kendisi Hepsiburada veya Trendyol olsun dedi bende bu linkten aldıracağım.

Şu inceleme videosunu da izletirim. Parlaklığı cidden hoşuma gitti. Ayrıca 2 yılda bir termal bakım yaptırması gerektiğini, reklam engelleme için Brave browser kullanması gerektiğini söyleyeceğim.

Sizi çoookk seviyorum.

Hoca bu nasıl dedi, bunu alabilirim dedi. Buna karar verdi. Yine verimli olanı alacak yani. İyi oldu. Intel 45 watt AMD 15 watt. 3 kat daha az güç tüketiyor.

Valorant'ta yüksek ayar 150 FPS veriyor. Daha benim masaüstü sistem 80 FPS'yi geçemiyor. Kıskandım:D

RTX 2050 önerirdim de şimdi oyuncu laptopu ya değişik olur boş verin. ThinkBook iyidir:D.