turbo

Çalışkan
Dostlar öncelikle selamlar.
Yaklaşık 9 gün önce kıl dönmesi ameliyatı oldum ve ameliyat yaram biraz büyük.
Toplamda 24 küsür dikiş attılar ordan anlayın ne kadar büyük olduğunu :/
Astsubaylık gibi bir hayalim vardı fakat galiba hayallerim suya düştü.
Sorum şu:
Bendeki bu ameliyat izi astsubaylıkta sıkıntı yaratır mı? Vücudumun görülmeyecek yerinde bu iz.
Şimdiden teşekkürler hocalarım. ❤️

Benim girdiğim MSÜ sağlık testinden hatırladığım kadarıyla görünen bölgelerde olan yara izlerini sorun ediyorlardı. Tam hatırlamıyorum ama böyle olması lazım. Tişörtünü çıkarmanı isteyen sadece bir doktor oluyor o da cildiye veya dahiliyeydi sanırım. Cildiye olmalı.

Ameliyat nerede? Boxer altındaysa o kadar soyuyorlar mı bilmiyorum fakat TSK'nın MYO ve Harp Okulları alımında ciddi kıllık yapmaları son dönemde çok popüler.

Maddi kazançları sebebiyle genç arkadaşlar çok gidiyor mülakatlara (hayali bu meslek olanlara tabiki bir şey demek haddime değil), bu sebeple ciddi anlamda eleyici davranıyorlar diyebilirim.

Yaranın nerede olduğuna göre değişir dediğim gibi boxer altında ise sorun değil derim ama şimdi o büyüklükte bir yara boxer altından illa dikkat çeker. Zaten yediğiniz her ameliyatı ve bu ameliyatın raporlarına sahip olabiliyorlar dosyanızda. Bunu kolay kolay onlardan saklayamazsınız.

Deneyin yinede, bol şans dilerim.

Ameliyat nerede? Boxer altındaysa o kadar soyuyorlar mı bilmiyorum fakat TSK'nın MYO ve Harp Okulları alımında ciddi kıllık yapmaları son dönemde çok popüler.

Maddi kazançları sebebiyle genç arkadaşlar çok gidiyor mülakatlara (hayali bu meslek olanlara tabiki bir şey demek haddime değil), bu sebeple ciddi anlamda eleyici davranıyorlar diyebilirim.

Yaranın nerede olduğuna göre değişir dediğim gibi boxer altında ise sorun değil derim ama şimdi o büyüklükte bir yara boxer altından illa dikkat çeker.

O bölgeyi gören tek doktor oluyor o da sadece makineyi inceliyor. Yara izi ordaysa umursayacağını hiç sanmıyorum. Arka kısmı görmüyor zaten. Böyle anlatmak istemezdim ama başka yolu yok.

Yaranın nerede olduğuna göre değişir dediğim gibi boxer altında ise sorun değil derim ama şimdi o büyüklükte bir yara boxer altından illa dikkat çeker.

Boxer o bölgeyi kapatıyor kanka ameliyat yaram kuyruk sokumuma doğru tabiri caizse.

O bölgeyi gören tek doktor oluyor o da sadece makineyi inceliyor. Yara izi ordaysa umursayacağını hiç sanmıyorum. Arka kısmı görmüyor zaten. Böyle anlatmak istemezdim ama başka yolu yok.
Kanka benim yara arka kasada oraya bakmazlar demi :d
Öne istediği kadar baksın arkaya bakarsa 24 dikişli bir yara görür ben bundan korkuyorum.

Kanka benim yara arka kasada oraya bakmazlar demi :d
Öne istediği kadar baksın arkaya bakarsa 24 dikişli bir yara görür ben bundan korkuyorum

Görmezler. Mümkünatı yok. Başka bir sorunun çıkar mı bilmiyorum ama bu konu bir sıkıntı olmaz. Kendim girdiğim için prosedürü gördüm çünkü.
Tek bi o sıkıntım vardı kankam bide apandist ameliyat izi var da o 2cm falan küçücük çok dikkatli bakarsan çok az gözüküyor.