Detaylar
Kim cevapladı?Olmaz.Kabloyu daha fazla uzatamıyorum, bu kadar bükerek ancak oturuyor. Sizce ileride sıkıntı olur mu?
Koneko Toujou
Üstün
O kablolar zaten o kadar bükülmeye dayanıklı yapılıyor. Bir şey olmaz.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Herhangi bir sorun olmaz. Herkes bu şekilde takıyor.
Ben pek bir sorun olacağını sanmıyorum, zaten halihazırda benim 24 pin kablosu da neredeyse birebir sizinki ile aynı şekilde takılı. Çünkü düz tasarım olmayan kablolar olduğu sürece günün sonunda yine bu duruma düşüyoruz.
Sadece kablo zamanla bu şekli kalıcı olarak alabiliyor kasanın içinde oluşan sıcaklıktan dolayı. Aslında kasanız çok güzel gözüküyor ve Corsair fanlar yandan bir göz kırpmadı değil. Kaliteli bir beyaz sleeve kablo tercih edilse çok güzel gözükürdü içerisi. Tabii ki onda kaliteli markaları tercih etmek mantıklı, yoksa problemler oluşabilir.
Sadece kablo zamanla bu şekli kalıcı olarak alabiliyor kasanın içinde oluşan sıcaklıktan dolayı. Aslında kasanız çok güzel gözüküyor ve Corsair fanlar yandan bir göz kırpmadı değil. Kaliteli bir beyaz sleeve kablo tercih edilse çok güzel gözükürdü içerisi. Tabii ki onda kaliteli markaları tercih etmek mantıklı, yoksa problemler oluşabilir.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Gayet normal bir bükülme, sorun olmaz. Sorun yaşarsanız da PSU kalitesinden şühelenebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-
-
-