240mm sıvı soğutma önerisi

Bütçe
5000
Zaten 240mm'ler 360mm'lere oranla genelde pahalı oluyorlar. Bu fiyatlara mükemmel performansı olan CM Atmos var mesela. Lian Li GII Performance'ta piyasadaki AiO'ların yüzde 98'ini tokatlayan bir soğutucu ama normalden daha sesli işte.

Arctic al geç adam 6 yıl garanti vermiş daha ne yapsın.

Selam, 240 mm sıvı soğutma arıyorum. Pompa çatlama gibi hiçbir sorun olmayacak bir model arıyorum. Gerçekten sorun yaşatmayacak bir model istiyorum.
Uzun süreli kullanimda sorun çıkartabilir. Ne kadar karmaşık o kadar sıkıntı. Sorun çıkartmamasını istiyorsaniz kule tipi sogutuculara yonelin. Ayrica kasanizi ve islemcinizi de belirtir misiniz?

Uzun süreli kullanimda sorun çıkartabilir. Ne kadar karmaşık o kadar sıkıntı. Sorun çıkartmamasını istiyorsaniz kule tipi sogutuculara yonelin. Ayrica kasanizi ve islemcinizi de belirtir misiniz?

İşlemci R5 7500F.
Kasa: FSP CMT391m.

O islemciye neden 240mm sivi sogutma aliyorsunuz ki?

Yerinizde olsam Phantom spirit alir gecerim. Onun üstü gereksiz. O islemciyi 500-600TL'lik X123 kule tipi de sogutur zaten.

Sistemim güzel dursun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…