Bütçe
5000
EKWB ürünleri Türkiye'de nadir bulunuyor ki olanlarda fiyatını hak etmiyor. Arctic çok güzel bir soğutucu kesinlikle ama çok kalın olmasından mütevellit herkesin kullanabileceği bir soğutucu değil. Ancak dediğiniz gibi arkadaşın önerdiği Frozen Notte o fiyat bandındaki rakiplerinden çokta iyi değil.

-
Lian Li'de benim bildiğim en sorunsuz ve iyi model HydroShift 360 onun da fiyatı ortada tabii ki.

Tabii ki Lian Li tercihi de güzel olacaktır ben asla önermiyorum almayın demiyorum. Sadece fiyatını sorgulamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum takdir edersiniz ki o fiyata çok rahat kaliteli 360mm sıvı soğutucular da satılıyor haliyle F/p'dan oldukça uzak kalıyor tabii markanın imajını varsaymazsak.
Zaten 240mm'ler 360mm'lere oranla genelde pahalı oluyorlar. Bu fiyatlara mükemmel performansı olan CM Atmos var mesela. Lian Li GII Performance'ta piyasadaki AiO'ların yüzde 98'ini tokatlayan bir soğutucu ama normalden daha sesli işte.

Selam, 240 mm sıvı soğutma arıyorum. Pompa çatlama gibi hiçbir sorun olmayacak bir model arıyorum. Gerçekten sorun yaşatmayacak bir model istiyorum.
Uzun süreli kullanimda sorun çıkartabilir. Ne kadar karmaşık o kadar sıkıntı. Sorun çıkartmamasını istiyorsaniz kule tipi sogutuculara yonelin. Ayrica kasanizi ve islemcinizi de belirtir misiniz?