Bütçe
5000

jager

Becerikli
Selam, 240 mm sıvı soğutma arıyorum. Pompa çatlama gibi hiçbir sorun olmayacak bir model arıyorum. Gerçekten sorun yaşatmayacak bir model istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadım ama iyi diyorlardı.

Kullanmadım ama iyi diyorlardı.
Radyatöründen dolayı atmadım. Bazı kasalara sığmıyor.

Ben Thermalright magic frozen 240mm kullanıyorum. Fiyatı da uygun. 7600X ile 60 dereceyi geçmiyor oyunlarda.

Lian Li soğutucularının pompaları çok sesli performansına göre pek iyi değerleri yok.

Liquid 3 ise çoğu kasaya sığmayabilir haliyle kasa büyük ve geniş değilse tercih edilmesi zor bir model.

Frozen Notte fena değil ancak o paraya daha iyisi de yok değil.

Bana göre alınabilecek hem en iyi fiyattaki hem de en yeni soğutuculardan birisi. Diğer soğutucular ya fiyatından ötürü rakip olamaz ya da içerik açısından. 360mm olan modelinin tam incelemeleri var ona bile bakarsanız üst seviye 360mm soğutucuları geçtiğini görebilirsiniz. 240mm'de de aynı durum söz konusu 240mm'ler arasında en iyi modellerden birisi.

Lian Li soğutucularının pompaları çok sesli performansına göre pek iyi değerleri yok.

Liquid 3 ise çoğu kasaya sığmayabilir haliyle kasa büyük ve geniş değilse tercih edilmesi zor bir model.

Frozen Notte fena değil ancak o paraya daha iyisi de yok değil.

Bana göre alınabilecek hem en iyi fiyattaki hem de en yeni soğutuculardan birisi. Diğer soğutucular ya fiyatından ötürü rakip olamaz ya da içerik açısından. 360mm olan modelinin tam incelemeleri var ona bile bakarsanız üst seviye 360mm soğutucuları geçtiğini görebilirsiniz. 240mm'de de aynı durum söz konusu 240mm'ler arasında en iyi modellerden birisi.
Liqmaxflo'da LF3 gibi kalın radyatörlü. Lian Li pompaları şu anda sorunsuz. Dediğiniz olay Galahad 1'de vardı. Galahad 2'de kullanılan pompalarda sorun yok diye biliyorum.

Frozen Notte 240 en iyi 240mm sıvı soğutucu olabilir.
F/P diyebilirsiniz ki değil. EKWB, Arctic vs varken en iyiye yaklaşamaz.

Liqmaxflo'da LF3 gibi kalın radyatörlü. Lian Li pompaları şu anda sorunsuz. Dediğiniz olay Galahad 1'de vardı. Galahad 2'de kullanılan pompalarda sorun yok diye biliyorum.

F/P diyebilirsiniz ki değil. EKWB, Arctic vs varken en iyiye yaklaşamaz.

EKWB ürünleri Türkiye'de nadir bulunuyor ki olanlarda fiyatını hak etmiyor. Arctic çok güzel bir soğutucu kesinlikle ama çok kalın olmasından mütevellit herkesin kullanabileceği bir soğutucu değil. Ancak dediğiniz gibi arkadaşın önerdiği Frozen Notte o fiyat bandındaki rakiplerinden çokta iyi değil.

-
Lian Li'de benim bildiğim en sorunsuz ve iyi model HydroShift 360 onun da fiyatı ortada tabii ki.

Tabii ki Lian Li tercihi de güzel olacaktır ben asla önermiyorum almayın demiyorum. Sadece fiyatını sorgulamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum takdir edersiniz ki o fiyata çok rahat kaliteli 360mm sıvı soğutucular da satılıyor haliyle F/p'dan oldukça uzak kalıyor tabii markanın imajını varsaymazsak.