Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5000
Smmmhunter
Üstün
Kullanmadım ama iyi diyorlardı.
www.teknobiyotik.com
Arctic Liquid Freezer III - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00134A) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...
Smmmhunter
Üstün
Radyatöründen dolayı atmadım. Bazı kasalara sığmıyor.Kullanmadım ama iyi diyorlardı.
![]()
Arctic Liquid Freezer III - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00134A) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...www.teknobiyotik.com
Doğru diğer radyatörlere nazaran kalındır.Radyatöründen dolayı atmadım. Bazı kasalara sığmıyor.
Lian Li soğutucularının pompaları çok sesli performansına göre pek iyi değerleri yok.
Liquid 3 ise çoğu kasaya sığmayabilir haliyle kasa büyük ve geniş değilse tercih edilmesi zor bir model.
Frozen Notte fena değil ancak o paraya daha iyisi de yok değil.
www.gaming.gen.tr
Bana göre alınabilecek hem en iyi fiyattaki hem de en yeni soğutuculardan birisi. Diğer soğutucular ya fiyatından ötürü rakip olamaz ya da içerik açısından. 360mm olan modelinin tam incelemeleri var ona bile bakarsanız üst seviye 360mm soğutucuları geçtiğini görebilirsiniz. 240mm'de de aynı durum söz konusu 240mm'ler arasında en iyi modellerden birisi.
Liquid 3 ise çoğu kasaya sığmayabilir haliyle kasa büyük ve geniş değilse tercih edilmesi zor bir model.
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
Bana göre alınabilecek hem en iyi fiyattaki hem de en yeni soğutuculardan birisi. Diğer soğutucular ya fiyatından ötürü rakip olamaz ya da içerik açısından. 360mm olan modelinin tam incelemeleri var ona bile bakarsanız üst seviye 360mm soğutucuları geçtiğini görebilirsiniz. 240mm'de de aynı durum söz konusu 240mm'ler arasında en iyi modellerden birisi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Smmmhunter
Üstün
Liqmaxflo'da LF3 gibi kalın radyatörlü. Lian Li pompaları şu anda sorunsuz. Dediğiniz olay Galahad 1'de vardı. Galahad 2'de kullanılan pompalarda sorun yok diye biliyorum.Lian Li soğutucularının pompaları çok sesli performansına göre pek iyi değerleri yok.
![]()
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
F/P diyebilirsiniz ki değil. EKWB, Arctic vs varken en iyiye yaklaşamaz.Frozen Notte 240 en iyi 240mm sıvı soğutucu olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Liqmaxflo'da LF3 gibi kalın radyatörlü. Lian Li pompaları şu anda sorunsuz. Dediğiniz olay Galahad 1'de vardı. Galahad 2'de kullanılan pompalarda sorun yok diye biliyorum.
F/P diyebilirsiniz ki değil. EKWB, Arctic vs varken en iyiye yaklaşamaz.
EKWB ürünleri Türkiye'de nadir bulunuyor ki olanlarda fiyatını hak etmiyor. Arctic çok güzel bir soğutucu kesinlikle ama çok kalın olmasından mütevellit herkesin kullanabileceği bir soğutucu değil. Ancak dediğiniz gibi arkadaşın önerdiği Frozen Notte o fiyat bandındaki rakiplerinden çokta iyi değil.
-
Lian Li'de benim bildiğim en sorunsuz ve iyi model HydroShift 360 onun da fiyatı ortada tabii ki.
Tabii ki Lian Li tercihi de güzel olacaktır ben asla önermiyorum almayın demiyorum. Sadece fiyatını sorgulamanın mantıklı olduğunu düşünüyorum takdir edersiniz ki o fiyata çok rahat kaliteli 360mm sıvı soğutucular da satılıyor haliyle F/p'dan oldukça uzak kalıyor tabii markanın imajını varsaymazsak.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-