Detaylar
Kim cevapladı?24H2 Beta değil. Hardware Unboxed daha baştan 24H2 kullanmalıydı. Amatörlük yapmışlar.
Bir de Linux'ta da iyimiş bu yeni nesil işlemciler.
Ryzen işlemci kullananların ISO ile 24H2 geçme zamanı gelmiş o zaman. Sorunlarda pek kalmadı üstüne bu güncellemeyle performans uçuyor.
Zen 3, zen 4 ve zen 5 etkileniyor bu durumdan. Yani evet 5000 serisi dahil.
"Zen 5" en büyük artışı görecek, ancak bu Windows güncellemesi "Zen 4" ve "Zen 3" için de performansı iyileştirecek. Bu isteğe bağlı güncellemeyi yakında tüm Windows 11 kullanıcılarına sunmak için Microsoft ile iş birliği yapıyoruz.
Ryzen 9000 Series Community Update: Gaming Performance
The new “Zen 5” architecture first introduced in high end laptops earlier this summer is now available in a full stack of desktop processors with the AMD Ryzen 9000 Series. And while “Zen 5” is delivering leadership performance across content creation, productivity and AI applications, we’ve...
Hocam inatla Beta değil diyorsunuz da, sizin incelediğiniz HP Victus 16'a 24H2'e temiz geçip sadece üretici ve marka yerden sürücü kurarak kurdum. Tarayıcıda video donması, ayarlar bazı sekmelere girince veya geri çıkınca ayarlar kapanması bugları buldum. Belki biraz daha kalsam bilmediğim yeni bugları keşfedecektim. Şu an her PC için uyumlu değil demek ki geri dönüşler alıyor yayınlamadı son kullanıcılara. HP sitesinde 24H2 sürücüleri yayınladığı halde yine bu bug vardı. Oyunlarda sorun yoktu günlük kullanımda hatalar göze takılınca geri döndüm. Performans iyiydi bir şey demiyorum da bunları kabul edip mi kullanmak zorunda kalmalıydım?24H2 Beta değil. Hardware Unboxed daha baştan 24H2 kullanmalıydı. Amatörlük yapmışlar.
Sürüm önizlemesi olarak mevcut ama "Beta" değil. Buradan indirebilirsiniz:
techolay.net
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.
Tearayıcıda video oynatırken Windows değil, ekran kartı sürücüsü daha çok çalışır. Burada sorun dahili GPU'nuzun sürücüsü olabilir.Hocam inatla Beta değil diyorsunuz da, sizin incelediğiniz HP Victus 16'a 24H2'e temiz geçip sadece üretici ve marka yerden sürücü kurarak kurdum. Tarayıcıda video donması, ayarlar bazı sekmelere girince veya geri çıkınca ayarlar kapanması bugları buldum. Belki biraz daha kalsam bilmediğim yeni bugları keşfedecektim. Şu an her PC için uyumlu değil demek ki geri dönüşler alıyor yayınlamadı son kullanıcılara. HP sitesinde 24H2 sürücüleri yayınladığı halde yine bu bug vardı. Oyunlarda sorun yoktu günlük kullanımda hatalar göze takılınca geri döndüm. Performans iyiydi bir şey demiyorum da bunları kabul edip mi kullanmak zorunda kalmalıydım?
Max Caulfield
Üstün
İngilizce ISO isteyenler Windows Insider'a Microsoft hesabı ile kayıt olduktan sonra Download Windows Insider Preview ISO sayfasından en güncel Release Preview ISO dosyasını indirebilir. Zaten paylaştığınız ISO dosyası da Release Preview ISO'su ve taş gibi sorunsuz. Ben aylardır kullanıyorum, hiçbir sorun yok.Sürüm önizlemesi olarak mevcut ama "Beta" değil. Buradan indirebilirsiniz:
Windows 11 24H2
5 Ekim 2021'de piyasaya sürülen Windows 11, şu an için en güncel Windows sürümü durumunda.techolay.net
Eğer "24H2'de hatalar var" diyorsanız da yapacak bir şey yok. Eğer güncel sistem kullanıyorsanız ve maksimum performans elde etmek istiyorsanız hatalarla yaşamayı da seve seve öğreneceksiniz. Yapacak bir şey yok.
Windows Ayarlar ekranının kapanmasına sebep olanda ekran kartı sürücüden mi kaynaklanıyor?Tarayıcıda video oynatırken Windows değil, ekran kartı sürücüsü daha çok çalışır. Burada sorun dahili GPU'nuzun sürücüsü olabilir.
Windows 11 24H2 ayarlar ekranı kapanıyor
Windows 11 24H2'e buradaki ISO indirip temiz kurulumla geçiş sağladım. Şu anlık memnunum, oyun performansında veya günlük kullanımda performanstan memnunum. Hatta animasyonlar ve tepki hızları daha akıcı geldi. Kimileri gibi Spotify aşağı alınca 30Hz gibi hissiyatta yok daha çok sevdim fakat...
Max Caulfield
Üstün
Bende böyle bir sorun yok. Gerekli hata raporlarını paylaşırsanız inceleme yapılabilir.Ayarlar ekran kapanmasına sebep olanda ekran kartı sürücüden mi kaynaklanıyor?
Windows 11 24H2 ayarlar ekranı kapanıyor
Windows 11 24H2'e buradaki ISO indirip temiz kurulumla geçiş sağladım. Şu anlık memnunum, oyun performansında veya günlük kullanımda performanstan memnunum. Hatta animasyonlar ve tepki hızları daha akıcı geldi. Kimileri gibi Spotify aşağı alınca 30Hz gibi hissiyatta yok daha çok sevdim fakat...techolay.net
Ayrıca tekrar söylüyorum, eğer güncel bir sistemden tam performans almak istiyorsanız hatalarla yaşamayı kabul edeceksiniz, başka bir seçeneğiniz yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-