2254

Üstün
Makaleler
7
Ryzen işlemci kullanıyorsanız 24H2 sürümüne geçmenizi tavsiye ederim. Oyun performansı ciddi miktarda artmış gözüküyor.

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 15.23.47.20.webp

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 15.23.57.81.webp

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 15.24.17.32.webp

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 15.33.44.46.webp

Desktop Screenshot 2024.08.26 - 15.34.04.81.webp

Son düzenleme:

Ryzen işlemci kullananların ISO ile 24H2 geçme zamanı gelmiş o zaman. Sorunlarda pek kalmadı üstüne bu güncellemeyle performans uçuyor.

Zen 3, zen 4 ve zen 5 etkileniyor bu durumdan. Yani evet 5000 serisi dahil.
"Zen 5" en büyük artışı görecek, ancak bu Windows güncellemesi "Zen 4" ve "Zen 3" için de performansı iyileştirecek. Bu isteğe bağlı güncellemeyi yakında tüm Windows 11 kullanıcılarına sunmak için Microsoft ile iş birliği yapıyoruz.

24H2 Beta değil. Hardware Unboxed daha baştan 24H2 kullanmalıydı. Amatörlük yapmışlar.
Hocam inatla Beta değil diyorsunuz da, sizin incelediğiniz HP Victus 16'a 24H2'e temiz geçip sadece üretici ve marka yerden sürücü kurarak kurdum. Tarayıcıda video donması, ayarlar bazı sekmelere girince veya geri çıkınca ayarlar kapanması bugları buldum. Belki biraz daha kalsam bilmediğim yeni bugları keşfedecektim. Şu an her PC için uyumlu değil demek ki geri dönüşler alıyor yayınlamadı son kullanıcılara. HP sitesinde 24H2 sürücüleri yayınladığı halde yine bu bug vardı. Oyunlarda sorun yoktu günlük kullanımda hatalar göze takılınca geri döndüm. Performans iyiydi bir şey demiyorum da bunları kabul edip mi kullanmak zorunda kalmalıydım?

Sürüm önizlemesi olarak mevcut ama "Beta" değil. Buradan indirebilirsiniz:

Hocam inatla Beta değil diyorsunuz da, sizin incelediğiniz HP Victus 16'a 24H2'e temiz geçip sadece üretici ve marka yerden sürücü kurarak kurdum. Tarayıcıda video donması, ayarlar bazı sekmelere girince veya geri çıkınca ayarlar kapanması bugları buldum. Belki biraz daha kalsam bilmediğim yeni bugları keşfedecektim. Şu an her PC için uyumlu değil demek ki geri dönüşler alıyor yayınlamadı son kullanıcılara. HP sitesinde 24H2 sürücüleri yayınladığı halde yine bu bug vardı. Oyunlarda sorun yoktu günlük kullanımda hatalar göze takılınca geri döndüm. Performans iyiydi bir şey demiyorum da bunları kabul edip mi kullanmak zorunda kalmalıydım?
Tearayıcıda video oynatırken Windows değil, ekran kartı sürücüsü daha çok çalışır. Burada sorun dahili GPU'nuzun sürücüsü olabilir.

Sürüm önizlemesi olarak mevcut ama "Beta" değil. Buradan indirebilirsiniz:

İngilizce ISO isteyenler Windows Insider'a Microsoft hesabı ile kayıt olduktan sonra Download Windows Insider Preview ISO sayfasından en güncel Release Preview ISO dosyasını indirebilir. Zaten paylaştığınız ISO dosyası da Release Preview ISO'su ve taş gibi sorunsuz. Ben aylardır kullanıyorum, hiçbir sorun yok.

Eğer "24H2'de hatalar var" diyorsanız da yapacak bir şey yok. Eğer güncel sistem kullanıyorsanız ve maksimum performans elde etmek istiyorsanız hatalarla yaşamayı da seve seve öğreneceksiniz. Yapacak bir şey yok.

Tarayıcıda video oynatırken Windows değil, ekran kartı sürücüsü daha çok çalışır. Burada sorun dahili GPU'nuzun sürücüsü olabilir.
Windows Ayarlar ekranının kapanmasına sebep olanda ekran kartı sürücüden mi kaynaklanıyor?

Ayarlar ekran kapanmasına sebep olanda ekran kartı sürücüden mi kaynaklanıyor?

Bende böyle bir sorun yok. Gerekli hata raporlarını paylaşırsanız inceleme yapılabilir.

Ayrıca tekrar söylüyorum, eğer güncel bir sistemden tam performans almak istiyorsanız hatalarla yaşamayı kabul edeceksiniz, başka bir seçeneğiniz yok.