Sınıf arkadaşım laptop bakıyor, hem oyun oynayacak hem de gündelik kullanım için alıyor. Kendisini en kötü 4 sene idare etmesini istedi üniversite de değiştiririm dedi. Tercihen 4050 ama bu fiyatlarda kaliteli 4050 yoksa 3050 de bakabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 23.000-25.000 TL
Malzemesi soğutması iyi midir hocam bunun?
lengthow
Üstün
Acer'lar biraz sıcak çalışıyor diye duymuştum ama kritik derecede değildir herhalde. Sorun teşkil etse bu kadar satılmazdı diye düşünüyorum.
Ruindry
Üstün
- Makaleler
- 1
Kötü ama muadili yok maalesef ben şahsen almam ama acilse alınabilir.
lengthow
Üstün
Bütçeyi aşıyor ama soğutma olarak Lenovo LOQ 15IAX9 bayağı iyiydi. Ben de 4060'lı 15IRH8 modelini kullanıyorum. Isınma bakımından sorun yaşamadım hiç stand ile kullanırken.
Bu fazla kaçıyor hocam bize, 3050 de onerebilirsiniz kalitesi yüksek olmak şartıyla. Aşırı ağır oyun oynayacagini sanmıyorum.Bütçeyi aşıyor ama soğutma olarak Lenovo LOQ 15IAX9 bayağı iyiydi. Ben de 4060'lı 15IRH8 modelini kullanıyorum. Isınma bakımından sorun yaşamadım hiç stand ile kullanırken.
Ruindry
Üstün
- Makaleler
- 1
Aceleniz var mı? 1 hafta kadar bekleseniz iyi cihazların indirime gireceğini düşünüyorum. 1 hafta öncesine kadar hem LOQ hem A15 serisi vardı tekrar o fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Öyle bir durum olursa aklımdasınız görürsem yollarım size.Bu fazla kaçıyor hocam bize, 3050 de onerebilirsiniz kalitesi yüksek olmak şartıyla. Aşırı ağır oyun oynayacagini sanmıyorum.
Beklerim hocam sıkıntı olmaz. Önümüzdeki hafta indirim falan mı olacak kara cuma gibi yani neden düşüyor fiyatlar?Aceleniz var mı? 1 hafta kadar bekleseniz iyi cihazların indirime gireceğini düşünüyorum. 1 hafta öncesine kadar hem LOQ hem A15 serisi vardı tekrar o fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Öyle bir durum olursa aklımdasınız görürsem yollarım size.
Ruindry
Üstün
- Makaleler
- 1
Beklerim hocam sıkıntı olmaz. Önümüzdeki hafta indirim falan mı olacak Kara Cuma gibi yani neden düşüyor fiyatlar?
Şu an stoklardan dolayı fiyat yüksek Amazon indirimide yaklaşıyor bu fiyatlarda daha iyi cihazlar olacağına inanıyorum günlük takip ediyorum zaten ilgimi çeken iyi model olduğunda atacağım.
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllik kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-