Bütçe
23.000-25.000 TL

tumu

Başarılı
Yer
Antalya
Sınıf arkadaşım laptop bakıyor, hem oyun oynayacak hem de gündelik kullanım için alıyor. Kendisini en kötü 4 sene idare etmesini istedi üniversite de değiştiririm dedi. Tercihen 4050 ama bu fiyatlarda kaliteli 4050 yoksa 3050 de bakabilir.

Bütçeyi aşıyor ama soğutma olarak Lenovo LOQ 15IAX9 bayağı iyiydi. Ben de 4060'lı 15IRH8 modelini kullanıyorum. Isınma bakımından sorun yaşamadım hiç stand ile kullanırken.

Bu fazla kaçıyor hocam bize, 3050 de onerebilirsiniz kalitesi yüksek olmak şartıyla. Aşırı ağır oyun oynayacagini sanmıyorum.
Aceleniz var mı? 1 hafta kadar bekleseniz iyi cihazların indirime gireceğini düşünüyorum. 1 hafta öncesine kadar hem LOQ hem A15 serisi vardı tekrar o fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Öyle bir durum olursa aklımdasınız görürsem yollarım size.

Aceleniz var mı? 1 hafta kadar bekleseniz iyi cihazların indirime gireceğini düşünüyorum. 1 hafta öncesine kadar hem LOQ hem A15 serisi vardı tekrar o fiyatlara düşeceğini düşünüyorum. Öyle bir durum olursa aklımdasınız görürsem yollarım size.
Beklerim hocam sıkıntı olmaz. Önümüzdeki hafta indirim falan mı olacak kara cuma gibi yani neden düşüyor fiyatlar?

Beklerim hocam sıkıntı olmaz. Önümüzdeki hafta indirim falan mı olacak Kara Cuma gibi yani neden düşüyor fiyatlar?

Şu an stoklardan dolayı fiyat yüksek Amazon indirimide yaklaşıyor bu fiyatlarda daha iyi cihazlar olacağına inanıyorum günlük takip ediyorum zaten ilgimi çeken iyi model olduğunda atacağım.