Bütçe
25.000 TL
Anlaşılan önümüzdeki 3 ay boyunca NVIDIA, AMD, sistem önerilerinde herkesi etiketleyip yanlış yönlendirme yapılacak. Malum, kart sahibi sorun yaşamış. Tabii ki sevmeyecek. Konuda nefret kusacak. Konu sahibi yanlış anlayacak ve sonuç?
Yaklaşık 2-3 haftadır stutterdan bahsediyorsunuz fakat hiçbir zaman net olarak hangi oyunlarda ve ne durumda olduğundan bahsetmiyorsunuz.
Son kez bir sorayım hocam :D. Tebilon sistem mi özelleştirilmiş vatan sistem mi? Yeni çıkan ve çıkacak hikayeli oyunları oynarım. Online oyun oynarım genelde. Sizce hangisini alsam daha iyi performans verir ve uzun süre götürür? Şu an alacağım son kez sorayım hocam çok bilgili değilim bu konularda. :D

Son kez bir sorayım hocam :D. Tebilon sistem mi özelleştirilmiş vatan sistem mi? Yeni çıkan ve çıkacak hikayeli oyunları oynarım. Online oyun oynarım genelde. Sizce hangisini alsam daha iyi performans verir ve uzun süre götürür? Şu an alacağım son kez sorayım hocam çok bilgili değilim bu konularda. :D
AMD alabilirsin, sorunla uğraşmak istersen, boşuna konu açma hocam bence sorun yaşarsan direk sat NVIDIA kartına geç.

Bahsediyorum hocam, açtığım konuya bakabilirsiniz, ilk Valorant da başlayıp CS de sorun olmayıp her hikayeli oyunlar da sorun devam ediyordu, sattım NVIDIA'ya geçtim, sorun çözüldü, her kartta olacak diye bir şey yok tabii ama, olursa arkadaşın canını çok sıkar.
Size demedim hocam. Başka bir konuda 8400F'e 7500F'ten iyi diyen arkadaşa söylüyorum.

@pawEn