Bütçe
25.000 TL
@pawEn Senin harbiden troll olduğunu düşünüyorum 8400f ile 7500f arasında 3.4 fps farkı var ancak arada 1000tl fiyat farkı var. 3.4 fps için 1000 tl vermesini mantıklı bulmuyorum.

@pawEn Senin harbiden troll olduğunu düşünüyorum 8400f ile 7500f arasında 3.4 fps farkı var ancak arada 1000tl fiyat farkı var. 3.4 fps için 1000 tl vermesini mantıklı bulmuyorum.
Hikayeli oyunlarda tabii ki fark az olacak. Ağzımdan şimdi küfür çıkacak ya.
3-4FPS farkı var dedin ağzınla. Neden daha iyi diyorsun 8400F? F/P olarak daha iyi de. Başka bir şey de. Yanlış bilgi yayma.
Aç izle bakalım Valorant'ta kaç FPS fark oluyormuş. L3 belleğini kesip atmışlar sen bana hala 3-4FPS diyorsun.

Hikayeli oyunlarda tabii ki fark az olacak. Ağzımdan şimdi küfür çıkacak ya.
3-4FPS farkı var dedin ağzınla. Neden daha iyi diyorsun 8400F? F/P olarak daha iyi de. Başka bir şey de. Yanlış bilgi yayma.
Aç izle bakalım Valorant'ta kaç FPS fark oluyormuş. L3 belleğini kesip atmışlar sen bana hala 3-4FPS diyorsun.
1000 TL fark için hadi 5-6 FPS olsun, bu kadar farka gerek yok. Valo tarzı oyunlarda bayağı fark ediyor evet ancak monitörün aldığı hz den yüksek FPS alıyorsa gidip sadece online oyun için 1000 TL baymaya gerek yok. Anlatmak istediğim bu.