25.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

Bütçe
25.000 TL

Tam olarak sorun nedir? İnternete baktıgım kadarıyla cızrtı sorunu var sıkınıtı olursa garanti var 2-3 sene sonra kasacak model almasından iyidir.

@Asily

15 bin TL bahsettiğimiz tablet. O fiyat bandında illa Samsung isteyene iyi.
Ayrıca tek şu an sorunu olmayan ya da çöp donanımı olmayan Samsung tablet o.

S9 almak ne kadar mantıklı üstüne S10+ ve S11 serisi çıkmışken bilemedim.

1.Bazı cihazlara getirmesi diğer cihazlara getireceği garantisini vermiyor kaldı ki o kadar cihazla uğraşmazlar. Bu Çinlilerde ticaret ahlakı yok sattı parasını aldı mı bitti onun için. Ayrıca hiçbir Bl. açık cihazın yerini tutamayacak. Mi 11 lite cihazımı 2022 ocakta aldım birkaç hafta öncesine kadar kullandım, sonrasında öldü. Daha 5 yıl kullanmak gibi hedefim vardı maalesef yerine getiremedi. Cihaz son miui güncellemesini aldı HyperOS gelmedi bende Bl. açıp Crdroid kurdum kullanıyordum, resmi destek listesinde olduğu için cihaz daha da güncellenirdi. Atıyorum 10 yıl sonra bile biri güncellemese ben bir şekilde güncellerim. Cihazın özgür olması her şey benim için. S9 ultra tablet var, ONEUİ7'de bıraktım bl. kilidi açma kapanacağı için.

2. E bu zamana kadar yanlış yapıyorlarsa bu bir işaretmiş kendileri için düzeltmeleri gerekti kendilerini.

3 Bence alakası yok, orda çalışan şey burada da çalışır insan aynı insan.

4 Aurora Store de güzel ama bazen indirme sorunu yaşıyordum hesapla giriş yapıp indirmek zorunda kalıyordum.

6 Nasıl kalmıyor, full entegre gemini geldiğinde nasıl kullanacaklar ? 20K'ya ikinci elde babalar gibi S9 çeker ister Bl. kilidi açar geliştiricileri beklerim, ister güncellerim. Emülatör desteği de cabası.

Honoru pek bilmiyorum ilgilenmiyorum zaten ona da yorum yapmadım. Çin menşeili şeyler iyice midemi bulandırıyor. standardizasyon yok Router konusuna bak kaç farklı varyant var. Tivibu konumdaki cihaz ZTE dışında b860h yazıyor içi bambaşka bir alem Huawei'ye yorum yaptım sadece burada.

Peki hocam saygı duyarım, ben bu kadar para verip Huawei cihaz almam açıkçası. Alana da karışmam fikrim bu açıkçası.

15 bin TL bahsettiğimiz tablet. O fiyat bandında illa Samsung isteyene iyi.
Ayrıca tek şu an sorunu olmayan ya da çöp donanımı olmayan Samsung tablet o.

Bütçe 25 bin TL almısken tam alınması daha mantıklı.

S9 almak ne kadar mantıklı üstüne S10+ ve S11 serisi çıkmışken bilemedim.

Bütçe meselesi hocam S9 S10+ güçlü cihaz S11 ile 2.elde aralarında neredeyse 10 k oynuyor.

Tam olarak sorun nedir? İnternete baktıgım kadarıyla cızrtı sorunu var sıkınıtı olursa garanti var.

Sorunları söyleyim madem
1-hoparlör sorunu, direkt çok güçsüz.
2-aşırı ısınma, throttle sorunu.
3-ekranda kumlanma sorunu.
4-diğer OLEDlere göre çok kötü ekran performansı.
Bunlar garanti ile kurtulacak şeyler değil. Zaten S Pen eskisine göre daha kötü S Pen ile geliyor.

S11'deki S Pen eskisine göre neden daha kötü? Bluetooth şarj olması kalktı diye biliyordum. Başka bi' şey var mı?

@Fahare, sizin seçiminiz. Ancak tablet piyasası sıkıntılıdır.
Ya 20k bütçeye lağım ekranlı iPad 11 alacaksın, ya tonla kronik sorunlu S11 alacaksın ya da Huawei tablet/honor alacaksın.
Air da o kadar iyi ekranla gelmesede M4 çoğu kusuru örtüyor.
Tabii alt tarafı not işlemi için o kadar güçlü çipe gerek var mı bilemedim.

S10+ nasıl bir de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…