lobotomy

Becerikli
Yer
Kayseri
Selamlar,

Arkadaşlar bu bütçe aralığında telefon arıyorum. Amacım genel olarak yüksek performanslı olması, yani SoC'ın mümkün mertebe iyi olması. Samsung Galaxy S24 FE dışında önerebileceğiniz telefonlar var mıdır acaba? Exynos işlemcilerin çektirdiği çilelerden bıktım çünkü artık.

Her neyse, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
POCO F7 bekle. 8 256 25 bin civarı olur tahminimce. Batarya ve SoC bakımından diğer modelleri yerden yere vurur. Büyük ihtimal Redmi Turbo 4 Pro'nun yeniden markalanmış hali olacak. Özelliklere oradan bakabilirsiniz.

Selamlar,

Arkadaşlar bu bütçe aralığında telefon arıyorum. Amacım genel olarak yüksek performanslı olması, yani SoC'ın mümkün mertebe iyi olması. Samsung Galaxy S24 FE dışında önerebileceğiniz telefonlar var mıdır acaba? Exynos işlemcilerin çektirdiği çilelerden bıktım çünkü artık.

Her neyse, tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Exynos işlemci düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok. Yani illa ben almam samsung falan derseniz Honor 200 Pro ancak S24FE daha iyi telefon. Yurt dışı tercih edilirse belki 14T Pro.

Hangi telefonu kullanıyorsunuz da çile çekiyorsunuz?

Exynos işlemci düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok. Yani illa ben almam samsung falan derseniz Honor 200 Pro ancak S24FE daha iyi telefon. Yurt dışı tercih edilirse belki 14T Pro.

Hangi telefonu kullanıyorsunuz da çile çekiyorsunuz?
Kamera ve islemci verimliligi olarak Honor'un 200 Prosunun gerisinde. Cunku 200 Pro, Magic6 Pro ile ayni sensoru kullaniyor. Islemci verimliligi olarak Snapdragon daha iyi.

Oyun için Exynos işlemci önermem. İzlediğim PUBG test videolarında S24 çok drop yaşıyordu. 8gen 2 içeren telefon kadar fazla. Ondan daha güçlü olmasına rağmen. Eğer amacınız oyun ise POCO F7 hala önerimdir. İşlemcisi 8S gen 3 olacak. Yani Honor 200 Pro'daki işlemcinin bir seri üstü.

Kamera ve islemci verimliligi olarak Honor'un 200 Prosunun gerisinde. Cunku 200 Pro, Magic6 Pro ile ayni sensoru kullaniyor. Islemci verimliligi olarak Snapdragon daha iyi.
Ama hocam yazılımsal iyileştirmeleri ekleyince kamera olarak daha iyi hale geliyor S24FE. İşlemci verimliliği olarak çok da fark yok.

Ama hocam yazılımsal iyileştirmeleri ekleyince kamera olarak daha iyi hale geliyor S24FE. İşlemci verimliliği olarak çok da fark yok.
S24 Fe'nin kamerasi Honor 200 Pro ile kiyaslanamaz. Duz 200 ile hemen hemen ayni seviyede. S24 FE biraz daha iyi Honor 200'den.