S24 FE uzun ömürlü cihaz. Konu sahibinin Exynos olduğundan hiç şüphesi olmasın, 2400 ve 2400e gayet iyi işlemciler.
Eger telefon sadece oyun icin alinacaksa S24 FE 30 dakikadan sonra %50 performans kaybi yasatacaktir. Exynos oyun testlerinde hala berbat. Fakat bu oyunlar Genshin Impact, Zenless Zone Zero gibi oyunlar olmali. Ayrica PS2 emulasyonu da kotu S24 FE'nin. Ben oyun icin almam S24 FE'yi. Geriye kalan her seyde rakiplerinden ustun ama oyun bunlardan degil. Alternatif olarak Honor 200 ve POCO X7 Pro var. Pocoyu onermem hicbir sekilde. Honor 200 alirdim oyun icin. Termal sogutmasi S24 FE'ye gore de haylice basarili. Zaten oyun icin S24+ bile alinmaz.

Eger telefon sadece oyun icin alinacaksa S24 FE 30 dakikadan sonra %50 performans kaybi yasatacaktir. Exynos oyun testlerinde hala berbat. Fakat bu oyunlar Genshin Impact, zenless zone Zero gibi oyunlar olmali. Ayrica PS2 emulasyonu da kotu S24 FE'nin. Ben oyun icin almam S24 FE'yi. Geriye kalan her seyde rakiplerinden ustun ama oyun bunlardan degil. Alternatif olarak Honor 200 ve POCO X7 Pro var. POCO'yu onermem hiçbir sekilde. Honor 200 alirdim oyun icin. Termal sogutmasi S24 FE'ye gore de haylice basarili. Zaten oyun icin S24+ bile alinmaz.

Oyun için Exynos alınmaz. Ama yüksek performans dediğinden Exynos önerdim.
POCO X7 Pro'da şebeke problemleri ve yazılımı kötü. Oyun için Honor 200 alınır.

Neye bakıyorsunuz, neye göre yorumluyorsunuz bilmiyorum ama Honor 200 Pro S24 FE'den daha iyi falan değil. Konu sahibi Exynos istemiyorum oyun optimizasyonları çok iyi olmuyor dedi ve haklı, evet bu yüzden Honor'a bakılabilir ama onun dışında Exynos 2400 8s gen 3'ten çok daha güçlü bir işlemci. Bir kere işlemci kısmını S24 FE alır. S24 FE Honor gibi plastik değil, Honor gibi IP sertifikası sıçramayla sınırlı değil, güncelleme konusunda zaten farkla önde, kamera olarak S24 FE Honor'un çektiği fotoğrafı çeker de Honor S24 FE'nin çektiği videoyu çekemiyor. :) Ekran ve pil olarak daha iyi Honor 200 Pro, onun dışında ben net bir üstünlüğünü göremiyorum. S24 FE ve civarı bölgede S24 FE kadar bütün bir cihaz yok. S24 FE'nin 25w dışında bir eksiği yok.
S24 FE'nin islemcisi oyun icin pek iyi degil. Kisilmis bir Exynosdan bahsediyoruz. Dedikleriniz dogru bence.