Düz 200 ile tek farkı ana kamera ve işlemci. Arasındaki fiyat farkı ise 11 bin TL.

Honor 200 kullanan biri olarak fiyat farkında kesinlikle değmez diyebilirim.
Telefoto falan daha iyi olsa neyse ama birebir aynı telefon, 8s gen3'te 7 gen3'e göre 11k fazladan verecek kadar güçlü bir işlemci değil.

Son düzenleme:
Düz 200 ile tek farkı ana kamera ve işlemci. Arasındaki fiyat farkı ise 11 bin TL.

Honor 200 kullanan biri olarak fiyat farkında kesinlikle değmez diyebilirim.
Telefoto falan daha iyi olsa neyse ama birebir aynı telefon.
Duz Honor 200 alinacaksa 12 GB RAM'li alinmali bence. Onunla Pro arasindaki fark 7K. Bence deger. Fakat butceyi zorluyorsa duz 200'de saglam bir tercih. Benim 25 binim olsa zorlayip 200 Pro alirdim ama.

Duz Honor 200 alinacaksa 12 GB RAM'li alinmali bence. Onunla Pro arasindaki fark 7K. Bence deger. Fakat butceyi zorluyorsa duz 200'de saglam bir tercih. Benim 25 binim olsa zorlayip 200 Pro alirdim ama.
Yani bakış açısı, sonuçta 25k öneri konusu.
200 pro fiyatına göre kötü değil ama gerçekten pek fark olmayacak.
En basitinden zoom foto çekmek istediğinde üstün magic 6 pro sensörü yerine düz 200'le aynı 2.5x telefoto ile çekiyorsun.

S24FE vs düz 200 arasında kalırsak, sadece 100W şarj bile inanılmaz rahatlık 5-10dk takıyorsun günü çıkarıyor.
Zamzung son tercihim bile olmazdı.

Honor 200 Pro, iyi güzel ama 30 Bin TL civarıymış sanırsam. Beni biraz aşıyor maalesef.
Honor 200 ya da S24 FE alin o zaman. Fakat Honor 200'u alacaksaniz 12 GB RAM'lisini alin. Benim tercihim bu ikisi arasindan S24 FE olurdu. Zaten yurt disi fiyatina gore S24 FE oldukca F/P diyebilirim.

Honor 200 ya da S24 FE alin o zaman. Fakat Honor 200'u alacaksaniz 12 GB RAM'lisini alin. Benim tercihim bu ikisi arasindan S24 FE olurdu. Zaten yurt disi fiyatina gore S24 FE oldukca F/P diyebilirim.

S24 FE uzun ömürlü cihaz. Konu sahibinin Exynos olduğundan hiç şüphesi olmasın, 2400 ve 2400e gayet iyi işlemciler.

Neye bakıyorsunuz, neye göre yorumluyorsunuz bilmiyorum ama Honor 200 Pro S24 FE'den daha iyi falan değil. Konu sahibi Exynos istemiyorum oyun optimizasyonları çok iyi olmuyor dedi ve haklı, evet bu yüzden Honor'a bakılabilir ama onun dışında Exynos 2400 8s gen 3'ten çok daha güçlü bir işlemci. Bir kere işlemci kısmını S24 FE alır. S24 FE Honor gibi plastik değil, Honor gibi IP sertifikası sıçramayla sınırlı değil, güncelleme konusunda zaten farkla önde, kamera olarak S24 FE Honor'un çektiği fotoğrafı çeker de Honor S24 FE'nin çektiği videoyu çekemiyor. :) Ekran ve pil olarak daha iyi Honor 200 Pro, onun dışında ben net bir üstünlüğünü göremiyorum. S24 FE ve civarı bölgede S24 FE kadar bütün bir cihaz yok. S24 FE'nin 25w dışında bir eksiği yok.