Biraz daha verirseniz Honor 200 Pro olabilir. Yazılımıda güzel. POCO X7 Pro tavsiye etmiyorum. S24 FE ise Honor 200 Pro'ya veremezseniz alın. S24 FEnin sıkıntısı yok şu an 2400 serisi Exynos'lar iyidir.

Hangi telefonu kullanıyorsunuz da çile çekiyorsunuz?
Exynos 2100 kullanıyordum önceden. Daha sonrasında Exynos 1380 ve 1480 kullandım. Çektiğim çile performanslarından değil, oyun geliştiricileri tarafından desteklenmemesi. Mesela oyunlarda FPS ve grafik limitleri konuluyor. Misal aynı seviyedeki rakipleri 120 FPS veya Ultra ayarlar desteklerken, Exynos'lara limitler konulması. Umarım anlatabilmişimdir.

30 Bin+. 🥲

Exynos 2100 kullanıyordum önceden. Daha sonrasında Exynos 1380 ve 1480 kullandım. Çektiğim çile performanslarından değil, oyun geliştiricileri tarafından desteklenmemesi. Mesela oyunlarda FPS ve grafik limitleri konuluyor. Misal aynı seviyedeki rakipleri 120 FPS veya Ultra ayarlar desteklerken, Exynos'lara limitler konulması. Umarım anlatabilmişimdir.

30 Bin+. 🥲
Hocam artık onları unutun çünkü artık o sorunlar yok.

Nasıl yok? Şu an zaten Exynos kullanıyorum, kullanmasam inanacağım bir de.
Hocam kullandığınız onun Exynos’u yani. Sanki aynı Exynos. Aa bende Snapdragon kullanıyorum 8 Elite kötü. 2400 serisi ile diğer modeller çok ayrı.

Dediğiniz şey aynı bu anlama geliyor.

Hocam kullandığınız onun Exynos’u yani. Sanki aynı Exynos. Aa bende Snapdragon kullanıyorum 8 Elite kötü. 2400 serisi ile diğer modeller çok ayrı.

Dediğiniz şey aynı bu anlama geliyor.
Yazdığım yazıyı tekrar okuyun lütfen. Ben Exynos'un performansına bir şey demedim. Oyunlarda FPS limitleri veriliyor diyorum. Mesela Exynos 1480, Dimensity 1080'den daha iyi olmasına rağmen bazı oyunlarda D1080, 120 FPS-Ultra desteklerken, Exynos 30-60-Mid FPS limiti yiyor. Her neyse yine de konuya katılımınız için teşekkürler.

Yazdığım yazıyı tekrar okuyun lütfen. Ben Exynos'un performansına bir şey demedim. Oyunlarda FPS limitleri veriliyor diyorum. Mesela Exynos 1480, Dimensity 1080'den daha iyi olmasına rağmen bazı oyunlarda D1080, 120 FPS-Ultra desteklerken, Exynos 30-60-Mid FPS limiti yiyor. Her neyse yine de konuya katılımınız için teşekkürler.
Honor 200 Pro daha iyi oyunlarda zaten. Biraz cikarsaniz yazilim guncellemesi disinda. (1.5 yil sonra destegi bitiyor.) Her sekilde S24 FE'den ustun bir cihaz almis olacaksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 200 Pro alın. Alamazsanız S24 FE ya da Honor 200.POCO veya Redmi tavsiye etmiyorum (her telefonu değil yanlış anlaşılmasın). X7 Pro da şebeke sorunları oluyor. Eğer alabilirseniz yurt dışı Xiaomi 14t Pro da bakabilirsiniz.

Çoğu oyunda yok artık her neyse. Zaten Honor 200 Pro daha iyi bir cihaz. Ama yazılım güncellemesi yakın zamanda kesilcekti diye hatırlıyorum.