Bütçe
25.000 TL
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

Arkadaşım için ikinci el bir bilgisayar arayışındayız. Arkadaşım bu modeli bulmuş; teknik olarak bu modellerde herhangi bir kronik sorunu veya teknik bakımdan bir problemin olup olmadığını öğrenmek istiyoruz.

Bu fiyat bandına sadece ikinci el önerilerine açığız; 25.000 TL'ye kadar ikinci el olmak üzere, ekstra bir öneride yapabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz, teşekkürler.

@GodOfWar, MSI Alpha tarafı iyidir, kronik bir problemi olduğunu hatırlamıyorum ancak ben olsam Acer Nitro 5 serisine bakardım. İkinci elde bir çok konfigürasyona sahip modelleri var.

Bir de, almayı düşündüğünüz MSI Alpha'nın tam model numarasını iletir misiniz?

Tam model numarasını bilmiyoruz, nasıl öğrenebiliriz?

RX 6600M var onda buyuk ihtimal 144Hz 30-40 ms panel gecikmesi. Ikinci el icin kotu bir fiyat ve cihaz.

Ben kullanmayacağım, kendisiyle konuştum bütçeyi arttıramayacağını söyledi. Zaten çok oyun oynamayacağım diyor. Günlük işlerimi görsün yeter diyor. Yani ara sıra ufak oyunlar oynarım belki dedi. Zaten bir de ders için kullanacakmış sanırım. Program hazırlamak için. Kullanım amacı bu.

Ben kullanmayacağım, kendisiyle konuştum bütçeyi arttıramayacağını söyledi. Zaten çok oyun oynamayacağım diyor. Günlük işlerimi görsün yeter diyor. Yani ara sıra ufak oyunlar oynarım belki dedi. Zaten bir de ders için kullanacakmış sanırım. Program hazırlamak için. Kullanım amacı bu.
Kendisi bilir o halde aldigi zaman uzebilir.

Kendisi bilir o halde aldigi zaman uzebilir.

Kendisine nasiyat sundum bende kendimce birkaç öneri sundumda fazla üstelemedim bende aynı şekilde Sen bilirsin dedim. Ona istinaden konu oluşturmak istedim belki farklı öneriler yapılabilir diye. Ama bu fiyat bandında ikinci el olarak fazla seçenekler yok sanırım. Sadece Acer Nitro 5 varmış arkadaş sağ olsun attı, ona bile bütçe fazla dedi. Bende bir şey diyemedim.