Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bu kadar seviyorsunuz diye de öneri isteyen kullanıcılara inatla Apple ürünü önermeniz ve o kadar az depolama ve RAM'i istemediğini söylemesine rağmen inat etmeniz de cabası. İnsanlar düzgünce öneri yaparken arada bir de sayenizde neden MacBook alınmaması gerektiğini açıklamak zorunda kalıyor.
Ben de düzgünce öneri yaparken bir de sayenizde neden Windows alınmaması gerektiğini açıklamak zorunda kalıyorum ama bundan şikayetçi değilim. Burası bir forum sitesi, görüşleri tartışmak için buradayız. İyi geceler.

Ben de düzgünce öneri yaparken bir de sayenizde neden Windows alınmaması gerektiğini açıklamak zorunda kalıyorum ama bundan şikayetçi değilim. Burası bir forum sitesi, görüşleri tartışmak için buradayız. İyi geceler.
Windows yerine Linux diye bir gerçeğin olduğunu da görmemen bi tık üzücü.

Ama RAM 8 diye gezenler yok mu… Evet dostum mail yazacak kadına 16 bile yetmez bence, 32GB RAM’li bir şey bakalım.

Sen Windows'u gömdüğün için ben de alternatif sunuyorum.
@Toby Fox @pawEn @Ruindry
Şu konuyu Netflix'e filan versek yeminle 2 sezon dizi çıkartırlar.
Ben şunu da anlamıyorum. Annesinin bilgisayarlardan aman aman anladığını düşünmüyorum. Fakat Windows geçmişi illa vardır. Önceden Windows kullanan neredeyse herkese MacOS karmaşık ve zor gelir. Neden hali hazırda seçenek varken birine muhtemelen alışması zor gelecek bir işletim sistemini öneriyorsunuz. Size artık kolay gelmeye başlamış olabilir ama ben Windows'tan MacOS'a kolayca geçen kimseyi duymadım görmedim bilmiyorum.

Şu konuyu Netflix'e filan versek yeminle 2 sezon dizi çıkartırlar.
Ben şunu da anlamıyorum. Annesinin bilgisayarlardan aman aman anladığını düşünmüyorum. Fakat Windows geçmişi illa vardır. Önceden Windows kullanan neredeyse herkese MacOS karmaşık ve zor gelir. Neden hali hazırda seçenek varken birine muhtemelen alışması zor gelecek bir işletim sistemini öneriyorsunuz. Size artık kolay gelmeye başlamış olabilir ama ben Windows'tan MacOS'a kolayca geçen kimseyi duymadım görmedim bilmiyorum.
Linux kullansın o zaman. Müthiş kolay değil mi? 🤣 macOS kadar kolay bir işletim sistemi yok ya. Her şey sistemin içinde hazır. Ek herhangi bir uygulamaya bile ihtiyacın yok. Ne var alışmakta? 2 gün bile sürmez. Minimalist arayüz, tertemiz bir masaüstü. Derli toplu bir ayarlar penceresi. Aradığın her şey elinin altında. Windows’taki gibi ıvır zıvır bir sürü küçük iş için ek uygulama yüklemek, crack araştırmak zorunda değilsin. Office yazılımları desen Pages, Numbers, Keynote, çok yetenekli ve tamamen ücretsiz. Uygulama yüklemek AppStore sayesinde çok kolay ve güvenli. Her aradığın AppStore’da var tıpkı mobil bir cihaz kadar kolay. FaceTime imkanı var. Bilgisayardan arama yap, mesaj gönder, iMessage kullan, ne istiyorsan yap. Daha ne istersin ki?

Sen Windows'u gömdüğün için ben de alternatif sunuyorum.
@Toby Fox @pawEn @Ruindry
Tövbe yarabbim. Delireceğim vallahi. 🤦‍♂️

Bu konu Windows vs MacOS konusu değil. Bu konu sevgili arkadaşımızın annesine bilgisayar önerisi konusu. Windows’a alternatif sunman alakasız olmuş. Diğeri de gelmiş beğeniyor Linux mesajını. 🤷‍♂️

Şimdi tekrar baktım da ne de güzel gömmüşüm Windows’u be…

Ama RAM 8 diye gezenler yok mu… Evet dostum mail yazacak kadına 16 bile yetmez bence, 32GB RAM’li bir şey bakalım.

Dostum eline, emeğine sağlık. Videoyu izledim ben bile şaşırdım. Bu ne güzel bir RAM optimizasyonudur! Ama işin rengi değişti. Arkadaşımızın annesine Linux falan önermeye başladılar. Çığrından çıktılar iyice yani. Aklına mukayyet ol dostum. 😅

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir tavsiye istemiştim. İstemeden tartışmaya neden oldum kusura bakmayın :D hepinizin yorumlarını okudum. Ona göre kafamda şekillendirip bir laptop alacağım hepinize teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir tavsiye istemiştim. İstemeden tartışmaya neden oldum kusura bakmayın :D hepinizin yorumlarını okudum. Ona göre kafamda şekillendirip bir laptop alacağım hepinize teşekkür ederim.
Olsun, severiz biz tartışmayı. 😅 Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun ve uzun yıllar severek kullanacağı güzel bir bilgisayarı olsun değerli annemizin. İyi günler dilerim. ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.