Neyi ne kadar seveceğimi ve hakkında ne kadar konuşacağımı sana soracak değilim. Fanboyluk seviyemi ölçmek sana düşmez.
Panel ve işlemci konusunu bir MacBook kıyaslaması yapıyorsan hiç konuşmayalım istersen.
WPS Office’miş… Açık kaynak bir sürü yazılım var bunun farkındayım. Neden üçüncü parti yüklemek zorunda kalıyor mesela tam da bundan bahsediyorum. Resmi ve tam uyumlu ücretsiz uygulama varken neden? Windows artık çağ dışı, demode bir işletim sistemidir. Yazı yazmak, sunum hazırlamak için bile kendi yazılımlarını kullanıcıya parayla satıyor. Mağazası zaten beş para etmez, düzgün çalışmıyor. Mağazasında olan popüler uygulamaların bile puanları hep yerlerde, oradan kolayca indireceğime gider .exe indirip yüklerim diyorsun. AppStore’da ise bir uygulama varsa biliyorsun ki düzgün çalışıyordur.
Ayrıca konu kapandı, arkadaş son mesajını yazdı, okudum ve karar vereceğim dedi, hala uzatıyorsun. Yavru kedi gibi “patim üstte” oyunu oynuyorsun sanki. İlla son lafı sen söyleyeceksin.
Linux dediğiniz an bu tartışma bitti zaten. Şimdi panelmiş, depolamaymış ısıtıp da getirme önüme. Hepsini konuştuk, bitti. RAM konusuna bir cevap bile vermedin.
@Sensei mis gibi video atmış RAM kullanımının ne kadar verimli olduğuyla ilgili. Argümanlarınız çürüyünce 3 maymunu güzel oynuyorsunuz hepiniz.