Bu durum tam tersi bir etki olusturmus olabilir. Yaptiginiz cok da dogru degil aslinda, halihazırda zaten ozguven sorunu yasayan birisinin guveninini kazanmak icin iyi niyetinizle yanina gitmis olmaniz karsi taraf icin boyle anlasilmamis olabilir.
Dostum iyi niyetli yorumun için teşekkür ederim ama durum sandığın gibi "birkaç kez görüşmek isteyip baskı kurmak" gibi bir şey değildi.
Biz o kızla tam
3 buçuk sene sevgili kaldık sanalda. Dile kolay, az bir zaman değil. Ayrılan da ben oldum zaten, sonrasında günlerce ağladı falan ama oralara hiç girmeyeceğim, o kısımlar geçmişte kaldı.
Mesele güven meselesi de değildi kız biraz kiloluydu ve bana açık açık
"Beni canlı görsen beğenmezsin, ayrılırsın" diyerek kendi komplekslerini öne sürüyordu. Ben onu rahatlatmak için elimden geleni yaptım, jestler yaptım, o dönem 2 bin lira para harcayıp evine çiçekler bile gönderdim ama kendi kafasındaki o özgüvensizliği ne yapsam aşamadım. Yani olay bir anlık acelecilik değil, 3.5 yıllık bir emeğin karşılıksız kalmasıydı.
Neyse, olan oldu bitti zaten. Şu an tamamen boşum. Uzun süredir de sadece hayat kadınlarıyla ihtiyaçlarımı görüyorum. Ama dediğim gibi, bu bir yere kadar. Benim asıl istediğim bu döngüden çıkıp gerçek, normal bir ilişki yaşayabilmek. Soruyu da o yüzden sordum zaten.
hatta ek olarak
işin arka planı daha da beterdi kız beni aşırı strese sokuyordu, onun yüzünden hayatımda içmediğim kadar alkol içtim. Tek derdi beni sürekli sinirlendirip, manipüle edip konuyu sanal sexting'e getirmekti
Olay tamamen toxic bir hal aldı, ben de en sonunda gerekeni yapıp bitirdim.