25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laucsbscrytesxd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

laucsbscrytesxd

Çalışkan
Selamlar herkese,

Bugün içimi dökmek ve biraz tavsiye almak için bu konuyu açıyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi 25 yaşındayım ve reel hayatta bugüne kadar hiç sevgilim olmadı.

Aslında asosyal biri değilim, işin ilginç kısmı sanal dünyada tabiri caizse milyonlarca kez ilişki yaşadım. Klavye başında, ekran arkasında insanlarla bağ kurmak, konuşmak benim için hiç sorun olmadı; dijitalde sayısız flörtüm, sevgilim oldu diyebilirim. Ama iş bunu gerçek hayata taşımaya gelince hep bir duvara tosladım.

Hatta size en çok canımı sıkan, beni en çok yoran örneği anlatayım:

Bu durum artık canıma tak etti. Yaş 25 oldu ve ben artık enerjimi, hislerimi sanal karakterlere veya ekran arkasındaki insanlara harcamak istemiyorum. Gerçek bir bağ kurmak, gerçek hayatta birinin elini tutmak istiyorum.

Sorum şu: Benim durumumda olan, bu döngüyü kırabilmiş birileri var mı aranızda? Sanal dünyadan kafayı kaldırıp gerçek hayatta, reel ortamda nasıl kız arkadaş bulabilirim? Nerede hata yapıyorum veya nereden başlamalıyım?

Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onu rahat ettirmek, güvenini kazanmak için defalarca evinin oralara kadar gittim, "Bak ben buradayım, sadece bir kahve içelim" dedim ama nafile.
Bu durum tam tersi bir etki olusturmus olabilir. Yaptiginiz cok da dogru degil aslinda, halihazırda zaten ozguven sorunu yasayan birisinin guveninini kazanmak icin iyi niyetinizle yanina gitmis olmaniz karsi taraf icin boyle anlasilmamis olabilir.

Bu durum tam tersi bir etki olusturmus olabilir. Yaptiginiz cok da dogru degil aslinda, halihazırda zaten ozguven sorunu yasayan birisinin guveninini kazanmak icin iyi niyetinizle yanina gitmis olmaniz karsi taraf icin boyle anlasilmamis olabilir.
Dostum iyi niyetli yorumun için teşekkür ederim ama durum sandığın gibi "birkaç kez görüşmek isteyip baskı kurmak" gibi bir şey değildi.

Biz o kızla tam 3 buçuk sene sevgili kaldık sanalda. Dile kolay, az bir zaman değil. Ayrılan da ben oldum zaten, sonrasında günlerce ağladı falan ama oralara hiç girmeyeceğim, o kısımlar geçmişte kaldı.

Mesele güven meselesi de değildi kız biraz kiloluydu ve bana açık açık "Beni canlı görsen beğenmezsin, ayrılırsın" diyerek kendi komplekslerini öne sürüyordu. Ben onu rahatlatmak için elimden geleni yaptım, jestler yaptım, o dönem 2 bin lira para harcayıp evine çiçekler bile gönderdim ama kendi kafasındaki o özgüvensizliği ne yapsam aşamadım. Yani olay bir anlık acelecilik değil, 3.5 yıllık bir emeğin karşılıksız kalmasıydı.

Neyse, olan oldu bitti zaten. Şu an tamamen boşum. Uzun süredir de sadece hayat kadınlarıyla ihtiyaçlarımı görüyorum. Ama dediğim gibi, bu bir yere kadar. Benim asıl istediğim bu döngüden çıkıp gerçek, normal bir ilişki yaşayabilmek. Soruyu da o yüzden sordum zaten.

hatta ek olarak
işin arka planı daha da beterdi kız beni aşırı strese sokuyordu, onun yüzünden hayatımda içmediğim kadar alkol içtim. Tek derdi beni sürekli sinirlendirip, manipüle edip konuyu sanal sexting'e getirmekti Olay tamamen toxic bir hal aldı, ben de en sonunda gerekeni yapıp bitirdim.

Son düzenleme:
Gerek de yok boş ver.
Aynen öyle zaten çok da önemli değil benim için sonuçta uzun süredir eskortlar da işimi fazlasıyla görüyor o yönden bir eksikliğim yok

Sadece hani artık yaş 25 oldu insan normal bir ilişki de olsun istiyor ama sanırım o iş bende olmayacak zorlamaya da gerek yok neyse sağlık olsun

hatta geçenlerde denizde gemiyle giderken başıma öyle garip bir olay geldi ki reel hayatın absürtlüğünü resmen tek karede yaşadım

Ben kendi halimde otururken kızın biri resmen beni radarına aldı ellerime vücuduma falan bakarak beni bariz bir şekilde incelemeye başladı tam o sırada ortama başka bir kız daha dahil olunca işler bir anda garip bir rekabet veya gerginlik havasına büründü ilk kız bana iki kez üst üste ters ters baktı muhtemelen benden bir hamle veya karşılık bekliyordu ama o an aramızda hiçbir diyalog geçmemesine rağmen kız durduk yere aşırı sinirlendi resmen hırsını alamadı elindeki sigarayı sinirle fırlatıp attı oradan arkasını dönüp gitti.

Yani düşünen inceleyen var ama reel hayattaki iletişimler o kadar garip ve kopuk ilerliyor ki insan ne yapacağını nasıl tepki vereceğini şaşırıyor sanalda 3.5 yıl toxiclik çekiyorsun reel hayatta da hiç tanımadığın bir kız durduk yere sana trip atıp sinirle sigara fırlatıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…