Detaylar
Kim cevapladı?laucsbscrytesxd
Çalışkan
Evet.
28 çok geç hocam bekleyemem o kadar bugün çay içtim gemide yine karşıda yabancı kız vardı çay içerken bana bakıyor bende ona baktım ama sonuç elde var 030 yaşındayım, ilk sevgiliyiz diyebileceğim bir ilişkiyi 28 yaşımda yaşadım. Flört etmek daha güzel sevgililikten.
Çok ciddi düşünmüyorsanız sevgili olmayın zaten. İki taraf da üzülüyor.
galiba ömürlük eskortlara gideceğiz öyle görünüyor
eskiden 58 kiloydum aşırı zayıftım suratımda kemikler sayılıyordu o zamanlarda bakmıyorlardı yoktu kız arkadaşım şimdi biraz yapılıyım yine yok her şekle girdim neredeyse yok yok yok OLMUYOR YANİ
Son düzenleme:
Yaş oldu 28 ben aştım bu şeyleri sen de aşacaksın. Senin gibi esc bile görmedim ben bu arada.
laucsbscrytesxd
Çalışkan
Yapacak bir şey yok kankam esc devam. boş boş bakışmalar devam bakıyor kızlar ama BOŞYaş oldu 28 ben aştım bu şeyleri sen de aşacaksın. Senin gibi esc bile görmedim ben bu arada.
Vâveylâ
Uzman
Sanalla gerçek çok fark ettiriyor ya. Ben paranoyaklığımdan dolayı ilişki işine girmiyorum. Araya "kurgusal karakter" dediniz ya, orada bir durdum çünkü Tifa veya Aerith gibi karakterlere olan sevgim yüzünden gerçeklikten soğumuşum. İyi ki bir Pure Good Wiki'de gördük arkadaş, sırf Pure Good diye he, yoksa normal kahramandır, anti kahramandır veyahut villaindır falan olsa yüzüne bakmazdım.
Olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Olmuyorsa esc'ye devam hocam kolay gelsinYapacak bir şey yok kankam esc devam. boş boş bakışmalar devam bakıyor kızlar ama BOŞ

Sanaldan ilişki ne be. Necidir bilmezsin nedir bilmezsin. Hani gerçek hayatta tanıdığın veya gördüğün birine gidip istek atarsın da.
Kiloyla falan alakası yok bu arada kızları genelde çevredeki zarganalar kapıyor tabii bi genelleme olmaz da çevrede öyleydi.Evet.
28 çok geç hocam bekleyemem o kadar bugün çay içtim gemide yine karşıda yabancı kız vardı çay içerken bana bakıyor bende ona baktım ama sonuç elde var 0
galiba ömürlük eskortlara gideceğiz öyle görünüyor
eskiden 58 kiloydum aşırı zayıftım suratımda kemikler sayılıyordu o zamanlarda bakmıyorlardı yoktu kız arkadaşım şimdi biraz yapılıyım yine yok her şekle girdim neredeyse yok yok yok OLMUYOR YANİ