Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2500 lira
Silverback Gorilla
Üstün
Amazfit GTR 2'e güzel geldi, Amazfit cihazları da severim. Sizce GTR 2E yerine daha iyi saatler var mı yoksa bu iyi mi?
İyi de bir saate 2500 TL vermek ne kadar mantıklı bilemedim. Huawei Mi Band 8 bakın hem bin lira. Karda olursunuz.
Silverback Gorilla
Üstün
Harbi. Beğenmeye etki etmesin diye beğen attım konuya, öneri konularında beğenme atanlar direk ban yesin.@mustaine hocam neden beğenmedim bıraktınız, saat kötü mü?
@mustaine 'nin bana gıcığı var hocam. Kendi kendine nazlanacak yer arıyor.@mustaine hocam neden beğenmedim bıraktınız, saat kötü mü?
Ayrıca saat kötü değil hocam fiyatına göre en iyi saatlerden birisi. Tek eksiği hoparlör onun için de Amazfit Verge bakılabilir. Hem Amazfit saatlerde Amazon Alexa desteği de var.
Huawei Mi band 8 nedir hocam Xiaomi olmasın oİyi de bir saate 2500 TL vermek ne kadar mantıklı bilemedim. Huawei Mi Band 8 bakın hem bin lira. Karda olursunuz.
Amazfit GTR 2e görünüm olsun, yazılım olsun gayet iyi duruyor. Ve akıllı bileklik yerine akıllı saat tercih ederim hocam.
Silverback Gorilla
Üstün
Yok galiba. Her şeye beğenme atmış.@mustaine 'nin bana gıcığı var hocam. Kendi kendine nazlanacak yer arıyor.
Bana da atıyordu, değişik üye.
Sıkıntılı biri. Nerede görsem ya çirkeflik yapıyor ya da birileriyle tartışıyor, her şeye dislike atıyor. Neyse konuyu saptırmayalım hocam ban yemeyelim sonra.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-