26 bin sıralamayla Yozgat veya Çankırı Hukuk gelir mi?

Winner 59

Üstün
26 bin sıralama yaptım. Başlıktakiler 30-35K civarı alıyor. Girme ihtimalim nedir? Tercih listemde ilk 4'teler.
@Şişman Adam

Son düzenleme:
Yo, düşmedi hepsi.
Hepsinin düşmesine gerek yok. Bölümün genel kontenjanı düşmesi etkiler. Yine de girersin bence. Kontenjana ek olarak bölüm-üniversiteye olan ilgi de önemli. İlgi fazla değilse rahat girersin.

Hepsinin düşmesine gerek yok. Bölümün genel kontenjanı düşmesi etkiler. Yine de girersin bence. Kontenjana ek olarak bölüm-üniversiteye olan ilgi de önemli. İlgi fazla değilse rahat girersin.
Yani en son hukuklardan biri sonuçta.

Mezun çoğu arkadaşlarım kesin bir şey diyemeyiz zaten.
Neden kendini avutma falan diyorsun? Gireceğim illa ki hukuka. 35 binle falan alıyor vakıf dışı kontenjan düşüşü yok.

Önündeki 26K kişinin tercih listesini bilemeyeceğimize göre kesin gelir; kesin gelmez demek de zor.

Yani bir de en anlamadığım soru tarzı bu. Sonuçlar açıklanacak, ben şimdi gönlünü ferahlatmak için gelir veya gelmez desem ne olur? Hukukun rağbeti tıp gibi aniden yükseleceğini sanmıyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…