Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 27.000 TL
AMD Ryzen 5 7600XMonitor dahil değil. Valorant ve Minecraft'ta kasmadan oynamak istiyorum. Güzel bir sistem önerebilirseniz mutlu olurum.
NVIDIA GeForce RTX 3060
16 GB
1TB NVMe SSD
650W 80+ Bronze
Orta boyutlu bir ATX kasa
Noctua NH-U12S
Son düzenleme:
pawEn
Üstün
Bu sistemleri Chat GPT'ye falan mı toplatıyorsunuz yoksa kafadan parça mı söylüyorsunuz? Saçma sapan sistemler. O anakartla işlemci uyumlu bile değil. Her şeyin belirsiz olmasını ve F/P'dan yoksun olmasını geçtim söylediğiniz anakart AM4, işlemci AM5. Hey Allahım...AMD Ryzen 5 7600X
NVIDIA GeForce RTX 3060
MSI B550-A PRO
16 GB
1TB NVMe SSD
650W 80+ Bronze
Orta boyutlu bir ATX kasa
Noctua NH-U12S
Bu sistemleri ChatGPT'ye falan mı toplatıyorsunuz yoksa kafadan parça mı söylüyorsunuz? Saçma sapan sistemler. O anakartla işlemci uyumlu bile değil.
Nasıl yani, AMD destekli değil mi o anakart?
Son düzenleyen: Moderatör:
pawEn
Üstün
Tamam, AM4 bir anakart ama soket farkı var.
AM4 ile AM5 aynı soket değil.
7600X, AM5 platformunun bir işlemcisi. B550-A Pro anakart ise AM4 soket bir anakart. O işlemci o anakarta takılamaz yani.
Özür dilerim yanlış bilgi için.Tamam. AM4 bir anakart ama soket farkı var. AM4 ile AM5 aynı soket değil.
7600X, AM5 platformunun bir işlemcisi. B550-A Pro anakart ise AM4 soket bir anakart. O işlemci o anakarta takılamaz yani.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hazır sistem mi? Yoksa parça parça mı?
pawEn
Üstün
RAM'i Lexar Thor seç. 27.3k yapıyor.Monitor dahil değil. Valorant ve Minecraft'ta kasmadan oynamak istiyorum. Güzel bir sistem önerebilirseniz mutlu olurum.
mimi
Uzman
İkisi de olabilir.
Teşekkür ederim.RAM'i Lexar Thor seç. 27.3k yapıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-