ahlatgem
Uzman
- Makaleler
- 1
Yani hocam ben cihazı teste tabii tutarken, internete bağlayıp misafir olarak devam et deyip sonrasında tekrar formatlayacağım eğer mdm gelmez ise cihaz mdm açısından temizdir değil mi? iCloud şart değil?MDM'yi cihazı açtığında soruyor fakat sıfırlayıp bypass atarsan sanki sıfırlanmış MDM'siz gibi açarsın o yüzden ek olarak sıfırlayın diyorum. Sıfırlarsanız iCloud girmenizede gerek yokmuş. Bazen sıfırlamaya rağmen giriş yapmadan iCloud sormadığı için önermiştim fakat fixlenmiş o.
Hocam bir tane video izledim adam bypass yapıyor hallo ekranına atıyor MDM yokmuş gibi devam ediyor. Bu durumda tam olarak nasıl ilerlememiz gerekli? İkinci kez girdiğimde bilgisayarın içine sıfırladığımda bypass kalkmış olur mu? Ek olarak bypass kalıcı mı oluyor bunlarda? Ve son sorum ben bunu nasıl formatlayacağım?MDM'yi cihazı açtığında soruyor fakat sıfırlayıp bypass atarsan sanki sıfırlanmış MDM'siz gibi açarsın o yüzden ek olarak sıfırlayın diyorum. Sıfırlarsanız iCloud girmenizede gerek yokmuş. Bazen sıfırlamaya rağmen giriş yapmadan iCloud sormadığı için önermiştim fakat fixlenmiş o.
Son düzenleme: