Doğru diyorsunuz geri satacağımız zamanı da düşünmek lazım. Palio'nun piyasası nasıl hızlı mı Clio gibi?
Palio'nun avantajı otoban faresi gibi her yere girer. Accent sedan kasa diyorsan o daha konforlu ve güzeldir ve iç hacmi daha güzeldir. Palio kadar küçük iç hacimli araca binmedim daha.Tam bu kadar bütçemiz var. Acemiyim, ilk arabam olacak. Okuldan eve gidip gelmek için araba lazım. Çok arıza ve masraf çıkarmayacak, hafta içi günde 40 km kullanacağım bir araba lazım.
Aklımda Fiat Palio 1.2 ve Hyundai Accent 1.3 var. Başka önerisi olan var mı? Teşekkürler.
- Klima şart
- Hidrolik direksiyon şart
- Manuel
- Benzin/LPG
6 yil Clio kullandik, biraz bilgi vereyim.
Cok az yakar, masraf cikarmaz, kaza yaparsan karsidaki bakkaldan parcayi alip takar devam edersin. Torosun devami gibi bir araba. 2000'den sonra toros durdu Clio basladi iste.
Broadway veya Europa durdu, Clio başladı olmalıydı burası. Torosun tasarımı daha eskiye dayanıyor.
Tasarimi beni ilgilendirmez. Toros uretildigi donemin teknolojilerini yillarca uzerine koymadan devam ettirdi. Clio'da. Toros'un hiçbir donanimi yoktu. Clionunda yok. Europa demezdim ama evet belki broadwayin devami olabilir.
Ayrica 2000 yilinda broadway ve torosun uretimi durdu. Clio basladi.