Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 28.000 TL
Samsung Galaxy S11 ile Huawei 12X arasında kararsız kaldım. S11'in ekran gövde oranını hiç beğenmedim, sizce hangisi alınır?
İşlemcisi kötü, ekran kalitesi kötü, yazılımı bence daha kötü, Google sorunu falan da var deniyor. Özellik ve fiyat olarak kesinlikle S11
Shadoww
Becerikli
İşlemcisi kötü, ekran kalitesi kötü, yazılımı bence daha kötü, Google sorunu falan da var deniyor. Özellik ve fiyat olarak kesinlikle S11.
Hocam Huawei'de kağıt hissi ekran, yüksek batarya gücü, yüksek hoparlör gücü vb. Gibi özellikler var ayrıca S11 için sunulan kılıf çok pahalı.
kxy
Becerikli
İşlemcisi kötü, ekran kalitesi kötü, yazılımı bence daha kötü, Google sorunu falan da var deniyor. Özellik ve fiyat olarak kesinlikle S11
Ekranı kotu falan degil. Google/MicroG entegrasyonunu yapmakta cok kolay Huawei icin. GBox kullanmaktan bahsetmiyorum merak edersen
Hocam Huawei'de kağıt hissi ekran, yüksek batarya gücü, yüksek hoparlör gücü vb. Gibi özellikler var ayrıca S11 için sunulan kılıf çok pahalı.
S11 de batarya sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyorum işlemci verimli ve güçlü olduğu söyleniyor. Tabii aksesuarlar daha pahalı olabilir ama ben olsam S11 alırdım bence daha uzun kullanım ve performans sağlar.
Ekranı kotu falan degil. Google/MicroG entegrasyonunu yapmakta cok kolay Huawei icin. GBox kullanmaktan bahsetmiyorum merak edersen. Tek eksisi islemci. Oyun bir oncelik degilse oda gayet yeterli.
LCD ekranı var bu da hem görüntü kalitesi için hem de batarya performansı için bence çok büyük bir eksi.
denizius
Uzman
Hocam Huawei'de kağıt hissi ekran, yüksek batarya gücü, yüksek hoparlör gücü vb. gibi özellikler var ayrıca S11 için sunulan kılıf çok pahalı.
Orijinal kılıf kullanmamak da bir seçenek hele ki ülkemizdeki fiyatlara bakınca.
kxy
Becerikli
S11 de batarya sıkıntısı çekeceğinizi düşünmüyorum işlemci verimli ve güçlü olduğu söyleniyor. Tabii aksesuarlar daha pahalı olabilir ama ben olsam S11 alırdım bence daha uzun kullanım ve performans sağlar.
LCD ekranı var bu da hem görüntü kalitesi için hem de batarya performansı için bence çok büyük bir eksi.
Papermatte ekranin avantaji daha fazla. Sırf AMOLED diye S11 alinmaz. Kalem performansı ve yazım hissiyatı olarak Huawei daha iyi. Ihtiyaclara gore alinmali. Uretkenlik icin MatePad 12X tercih ederim ben. Oyunda ön plandaysa Tab S11 alinir.
Papermatte ekranin avantaji daha fazla. Sırf AMOLED diye S11 alinmaz. Kalem performansı ve yazım olarak Huawei daha iyi. Ihtiyaclara gore alinmali. Uretkenlik icin MatePad 12X tercih ederim ben. Oyunda ön plandaysa Tab S11 alinir.
Google sorunu var diyorlar. Doğru mu? İşlemcisi çok yavaş geldi ben bu işlemciyi almazdım şahsen.
kxy
Becerikli
Google sorunu var diyorlar. Doğru mu? İşlemcisi çok yavaş geldi ben bu işlemciyi almazdım şahsen.
Islemci gücü 7+ Gen 3 ile 7 gen 3 arasinda. Gundelik ve hafif oyunlar icin gayet yeterli. Matepad 11.5 2025 ve Tab S10+ var bende de. Huawei arayuzu daha hizli ve optimize. Google ise bir sorun degil. Yesil forumda bunla alakali bir incelememde var zaten. MicroG entegrasyonunu yapmak artik fazlasiyla kolay. Yasak oldugu icin atamiyorum maalesef.
Islemci gücü 7+ Gen 3 ile denk. Gundelik ve hafif oyunlar icin gayet yeterli. MatePad 11.5 2025 ve Tab S10+ var bende de. Huawei arayuzu daha hizli ve optimize. Google ise bir sorun degil. Yesil forumda bununla alakali bir incelememde var zaten. MicroG entegrasyonunu yapmak artik fazlasiyla kolay. Yasak oldugu icin atamiyorum maalesef.
Genel olarak yine de tercih etmezdim böyle kalitesiz dandik bir tablet gibi geldi. İçinden her şey çıkıyorsa belki düşünürdüm. Klavye, kalem, kılıf ekstra hiç masraf çıkartmayacaksa belki alınabilir ama yine de Samsung alırdım kağıt üstündeki özelliklerine bakacak olursak.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-