Bütçe
28.000 TL
Genel olarak yine de tercih etmezdim böyle kalitesiz dandik bir tablet gibi geldi. İçinden her şey çıkıyorsa belki düşünürdüm. Klavye, kalem, kılıf ekstra hiç masraf çıkartmayacaksa belki alınabilir ama yine de Samsung alırdım kağıt üstündeki özelliklerine bakacak olursak.

Her şey dahil hocam 27-28K fiyata. Kagit ustunde Samsungun tek avantajlari islemcisi ve amoled olmasi. Kalem performansı, ekran hissiyatı, arayüz ve optimizasyon gibi konularda Huawei daha iyi. Hatta Matepad 11.5 2025'te bile Papermatte ekran sayesinde Tab S10+'tan daha cok zevk aliyorum yazi yazarken 😀.

Her şey dahil hocam 27-28k fiyata. Kagit ustunde Samsung'un tek avantajlari islemcisi ve AMOLED olmasi. Kalem performansı, ekran hissiyatı, arayüz ve optimizasyon gibi konularda Huawei daha iyi. Hatta MatePad 11.5 2025'te bile Papermatte ekran sayesinde Tab S10+'tan daha cok zevk aliyorum yazi yazarken 😀.

Kullanıcı olarak tabii ki yorumlarınız çok değerli ben kağıt üstündeki özelliklere göre yorum yaptım. Ama haklısınız hissiyat çok daha önemli kullanırken zevk almadıktan ve işlerinizi rahat halledemedikten sonra tablet almanın ne önemi var.

Genel olarak yine de tercih etmezdim böyle kalitesiz dandik bir tablet gibi geldi. İçinden her şey çıkıyorsa belki düşünürdüm. Klavye, kalem, kılıf ekstra hiç masraf çıkartmayacaksa belki alınabilir ama yine de Samsung alırdım kağıt üstündeki özelliklerine bakacak olursak.
Hocam,içinden;Kalem,3 tane yedek uç,klavyeli kılıf ve mouse çıkıyor.

Hocam, içinden; Kalem, 3 tane yedek uç, klavyeli kılıf ve mouse çıkıyor.

Bayağı iyiymiş kutu içeriği mouse bile olması şaşırttı. Bu durumda düşünülebilir. Kullanıcı yorumu da memnun olduğuna göre karar size kalmış. Beni düşündüren iki konuyu söylemiştim. İşlemci ve ekran. Sizin için güç çok önemli değilse tercih edebilirsiniz.

Ekranı kotu falan degil. Google/MicroG entegrasyonunu yapmakta cok kolay Huawei icin. GBox kullanmaktan bahsetmiyorum merak edersen 😀. Tek eksisi islemci. Oyun bir oncelik degilse oda gayet yeterli.
Oyun hiç oynamayacağım oynasam da wild rift oynarım o kadar.Bir sıkıntı yaşar mıyım? Farklı forumlarda da konu açtım fakat herkes S11 dedi.

Not tutmak resim çizmek gibi işleri yoğun kullanacaksanız Huawei olabilir ama Google ile sıkı fıkı olacaksanız S11.
Hocam sadece izleme,okuma ve yazma için kullanacağım.

Her şey dahil hocam 27-28K fiyata. Kagit ustunde Samsungun tek avantajlari islemcisi ve amoled olmasi. Kalem performansı, ekran hissiyatı, arayüz ve optimizasyon gibi konularda Huawei daha iyi. Hatta Matepad 11.5 2025'te bile Papermatte ekran sayesinde Tab S10+'tan daha cok zevk aliyorum yazi yazarken 😀.
Hocam gen.lib.rus.esc sitesi açılıyor mu?