Bütçe
28.000 TL
Hocam sıkıntı yaşadığını söyleyen de var söylemeyen de o konuda bir yorum yapamayacağım genelde arayüz kaynaklı değil de Google sorunlarını aşmak için kullanılan uygulamalardan kaynaklı.

Ben hep yaşayanlarla karşılaştım. Memnun olduğunu söyleyen konudaki kişiydi. Kullanıyorum diyor memnunum diyor niye yalan söylesin ki? Bana kalırsa Samsung en mantıklısı. Telefonum da Samsung olduğu için ekosistem gibi olabilirdi.

Huawei olabilirdi ama bu işlemci ve yazılım ile olmaz. Tab S11 çok daha iyi bir cihaz. Çinli markalara özel pazarlama yapmaya gerek yok.

Ben hep yaşayanlarla karşılaştım. Memnun olduğunu söyleyen konudaki kişiydi. Kullanıyorum diyor memnunum diyor niye yalan söylesin ki? Bana kalırsa Samsung en mantıklısı. Telefonum da Samsung olduğu için ekosistem gibi olabilirdi.
Bilemiyorum hocam kararsızım hâlâ

Huawei olabilirdi ama bu işlemci ve yazılım ile olmaz. Tab S11 çok daha iyi bir cihaz. Çinli markalara özel pazarlama yapmaya gerek yok.
Markası menşei'si hiç umrumda değil.İşimi en iyi hangisi görürse onun tarafındayım fakat karar veremedim.S11'in inceleme videosunu da bulamadım.

Şu an öğrenci indirimi ile 26k ya düşüyormuş yanında da adatör hediye oluyormuş bence kaçırmayın. Ekstra olarak kılıf almanız yeterli olur yani.