F Faruk12 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 98 2 Kasım 2025 #31 Shadoww dedi: Sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi?
Shadoww dedi: Sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi?
KS KS Shadoww Becerikli Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 213 Beğeniler 64 2 Kasım 2025 #32 Faruk12 dedi: S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam S11 alacağım. Faruk12 dedi: S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... E-Devlet hesabı bile kurmadım.Sizin öğrenci hesabınız var ise, size zahmet S11+kılıf fiyatına bakabilir misiniz?
Faruk12 dedi: S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam S11 alacağım. Faruk12 dedi: S11 mi alacaksınız hocam, kesin kararı verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... E-Devlet hesabı bile kurmadım.Sizin öğrenci hesabınız var ise, size zahmet S11+kılıf fiyatına bakabilir misiniz?
F Faruk12 Becerikli Katılım 15 Ekim 2025 Mesajlar 247 Beğeniler 98 4 Kasım 2025 #33 Shadoww dedi: Evet hocam S11 alacağım. e-Devlet hesabı bile kurmadım. Sizin öğrenci hesabınız var ise, size zahmet S11+kılıf fiyatına bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben açık öğretim öğrencisiyim şu anda da aktif öğrenciliğim yok. Kayıt yenilemedim. Ben de bakacağım kendim için fakat diğer dönemi bekliyorum.
Shadoww dedi: Evet hocam S11 alacağım. e-Devlet hesabı bile kurmadım. Sizin öğrenci hesabınız var ise, size zahmet S11+kılıf fiyatına bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben açık öğretim öğrencisiyim şu anda da aktif öğrenciliğim yok. Kayıt yenilemedim. Ben de bakacağım kendim için fakat diğer dönemi bekliyorum.